Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Petra vil bli dyrlege

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.

Petra vil bli dyrlege fordi mammaen hennes er det. Petra har vært med mamma på kontoret mange ganger og sett hvordan hun hjelper dyrene. Les mer

174,-

199,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.

Petra vil bli dyrlege fordi mammaen hennes er det. Petra har vært med mamma på kontoret mange ganger og sett hvordan hun hjelper dyrene. Det vil Petra også og øver seg ved å legge alle kosedyrene på rekke og gi dem sprøyter.

De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

Medlemsvurdering:
Petra vil bli dyrlege leste jeg første gang når jeg var 5 år(eller da leste mamma den for meg!). Jeg husker det fortsatt i dag, og jeg husker at jeg synes den var helt super! I denne boken om Petra, blir Petra med moren på jobben. Moren er dyrlege, så derfor er det veldig morsomt å se på alle dyrene synes Petra. Petra får se både fugler og rever, men finest av alle er hundene. Petra ønsker seg en hund selv.
Petra er blitt inspirert av morens jobb, og nå leker hun hele tiden dyrlege med bamsene sine. Dette er en helt naiv bok. Den er ganske morsom for større barn, men for en femåring er dette en helt fantastisk opplevelse. Det har jeg selv erfart! Anbefales! Må leses!

Margrethe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202139551
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1993
Format
20 x 18 cm
Serie
Karsten og Petra
Karsten og Petra

Medlemmers vurdering

M
Margrethe – 01.02.2006

– Petra vil bli dyrlege leste jeg første gang når jeg var 5 år(eller da leste mamma den for meg!). Jeg husker det fortsatt i dag, og jeg husker at jeg synes den var helt super! I denne boken om Petra, blir Petra med moren på jobben. Moren er dyrlege, så derfor er det veldig morsomt å se på alle dyrene synes Petra. Petra får se både fugler og rever, men finest av alle er hundene. Petra ønsker seg en hund selv.
Petra er blitt inspirert av morens jobb, og nå leker hun hele tiden dyrlege med bamsene sine. Dette er en helt naiv bok. Den er ganske morsom for større barn, men for en femåring er dette en helt fantastisk opplevelse. Det har jeg selv erfart! Anbefales! Må leses!

E
Elisabeth, mor til tre – 12.10.2005

– Petra ønsker å bli dyrlege som sin mor. Hun har en enorm kjærlighet for dyrene og ønsker å hjelpe dem. Petra får bli med mammaen sin på jobben, der er det mye kjekt. Men å se på når man skjærer i dyrene vil ikke Petra se. Hjemme leker hun dyrlege med kosedyrene sine. En dag blir Petra og moren vitne til at en hund blir påkjørt. Moren tar hunden med og gjør hva hun kan for å hjelpe den. I denne forbindelse tas spørsmålet om liv og død opp. Det gjøres på en varsom og fin måte. Petra vil bli dyrlege er nok en flott bok om den lille jenta Petra. Bøkene fenger barn i 3 - 6 års alderen, men kan også ha noe å si til de som er litt eldre og som leser selv.

S
SS – 14.10.2004

– I denne boka vil Petra bli dyrlege etter å ha vært vitne til at en hund har blitt påkjørt. Det er litt fint å se et barn som synes det moren gjør er så bra, at hun vil bli akkurat det samme. Dette er også en fin bok for barn som er glad i dyr, siden det er mye dyr med. Og kanskje de lærer noe nytt om dyr. 'Karsten og Petra'-bøkene er kjempekoselige bøker for barn. Siden alt foregår på så normale steder, og så normale begivenheter er det kanskje noen barn som kjenner seg igjen. Jeg vil i alle fall anbefale denne på det varmeste til alle barn i barnehagealder. De kommer nesten garantert til å like den, og få mange gode stunder de kan huske.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Petra vil bli dyrlege:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lese

Kari J. Spjeldnæs
Innbundet 
318,- 349,-
 

Anne Frank

María Isabel Sánchez Vegara
Innbundet 
181,- 199,-
 

Jungel

Stella Maidment
Innbundet 
136,- 149,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv