Meny
 

Ruffen og tiden som gikk i stykker

; Thore Hansen (Illustratør)

Dette er den syvende boka om Ruffen, og den er større, villere og frodigere enn noensinne. Illustrasjonene er små kunstverk i seg selv. Ruffen-bøkene gir fantasien vinger og lesegleden et realt kick. Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Ruffen og tiden som gikk i stykker

Endelig er Ruffen tilbake i et helt nytt eventyr! Og det var på høy tid – noen skumle hvalrosser har brutt seg inn i et hemmelig rom under slottet hvor Ruffen bor. Der har de stjålet noe viktig.

Hvalrossene forstår ikke helt hva de har stjålet. De har rasket med seg en stor skrue av gull.  Den skruen er veldig viktig, uten den virker ikke den kompliserte maskinen som styrer selve tiden. Over natta slutter tiden å eksistere, og plutselig er fortid, nåtid og fremtid viklet inn i hverandre i et eneste stort nøste. Og hva verre er: Plutselig synes øya hele tida, også på tirsdager og fredager. Det dukker opp dinosaurer i New York (huff of hu!) og vikingskip ankrer opp foran Rådhuset i Oslo. Det blir opp til Ruffen å finne igjen den forsvunne gullskruen, og få verden i gjenge igjen.

Gode venner
Underveis får Ruffen hjelp av gode venner, både nye og gamle. Etter et langt eventyr finner de gullskruen, og kommer hjem til øya som bare synes på tirsdager og torsdager med den. Der venter alle de andre sjøormene, og så blir det fest.
Dette er den syvende boka om Ruffen, og den er større, villere og frodigere enn noensinne. Det uforlignelige radarparet Tor Åge Bringsværd og Thore Hansen viser oss at selv de minste hendelser kan avstedkomme de største konsekvenser. Mange lesere husker Thore Hansens eventyrlig vakre og detaljrike tegninger fra de selv var små, illustrasjonene er små kunstverk i seg selv. Ruffen-bøkene gir fantasien vinger og lesegleden et realt kick.

Fakta