Meny
 

Tambar får en ny venn

; Lisa Aisato (Illustratør)

Verdens søteste trollunge er tilbake. Denne gangen må han hjelpe en liten fjøsnisse som lager trøbbel. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Tambar er en snill og vilter gutt på fem år. Men han har en hemmelighet. Ingen må vite at han er en ekte trollunge – med hale og kjempekrefter!

En liten fjøsnisse

En dag da Tambar og Gurine er på butikken for å handle skjer det noe rart: Hyllene raser sammen, og det ser ut som det skjer helt av seg selv ... Men Tambar ser en liten grå skikkelse som iler ut. Den lille viser seg å være en fjøsnisse. En skikkelig frustrert fjøsnisse. Tobias fjøsnisse har sovet under jorda i mange år, for bondegården der han ryddet og ordnet, der han fikk grøt på julaften, er borte og erstattet av høye bygg og butikker. Tobias liker ikke å være arbeidsløs. For hva er en fjøsnisse som ingen har bruk for lenger?

Troll og fjøsnisser har alltid vært greie mot hverandre. Klarer Tambar og Gurine å klekke ut en plan for Tobias Fjøsnisse?

En favoritt

Tor Åge Bringsværd har sammen med den kritikerroste illustratøren Lisa Aisato skapt en varm og trygg bestevenn for barnehagebarna, som trollbinder publikum med lun humor, akkurat passe mye dramatikk og nydelige tegninger man kan gå på oppdagelsesferd i.

Fakta