Meny
 

Tambar troll!

; Lisa Aisato (Illustratør)

Lisa Aisatos vidunderlige illustrasjoner gir liv til den lille trollgutten Tambar. I Tambar troll! er tre av historiene om ham samlet i én bok. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Verdens søteste troll
Lisa Aisatos vidunderlige illustrasjoner gir liv til den lille trollgutten Tambar. I Tambar troll! er tre av historiene om ham samlet i én bok.

Tambar er et troll
Bli kjent med Tambar, en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså... bortsett fra at han er et troll! Når Tambar kommer hjem kan han riste løs på troll-halen han har gjemt hele dagen, og han kan vise frem troll-kreftene han ikke bruker i barnehagen. Du får vite hvordan de første trollene kom til byen, og hvordan du kan kjenne igjen et troll på første øyekast.

Tambar og harepusene
Tambar oppdager at han kan snakke med dyrene! Han bestemmer seg for å hjelpe de stakkars harepusene som stadig mister et familiemedlem til reven - men hvordan skal han klare å lure den slu reven?

Tambar og trollkjerringa
Tambar skal besøke tante Gustava på Hjerkinn i høstferien. Gustava har lovet å vente på ham på stasjonen. Men ingen tante står klar da Tambar stiger av toget grytidlig om morgenen ? har hun helt glemt ham? Har hun forsovet seg? Eller kan det ha hendt noe, som gjør at Tambar må bruke trollkreftene sine igjen?

«Et særdeles vellykket samarbeid mellom Tor Åge Bringsværd og Lisa Aisato.» Aftenposten

Tambar er egentlig en ganske vanlig gutt som går i barnehage – men han er også veldig sterk – og veldig snill, for den som er sterk må som kjent også være snill. Disse tre perlene, illustrert på magisk vis av Lisa Aisato, viser hva som har gjort Tambar til en favoritt blant de yngste.

Fakta