Godnatthistorier

Tom Thorsteinsen (Oversetter)

Flere historier i én og samme nattabok! Sjarmerende og lærerike historier som stimulerer til samtaler om viktige tema som familie, søsken og dyr. Les mer
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Flere historier i én og samme nattabok! Sjarmerende og lærerike historier som stimulerer til samtaler om viktige tema som familie, søsken og dyr. 

I denne fargerike og levende kolleksjonen av nattahistorier, møter vi flere kjente barne-TV-figurer. Thomas-toget må blant annet hanskes med knirketrøbbel og kommer i uenighet med Knirke-Cnarky. Men heldigvis går det an å bli gode venner igjen. 

Pingu er tilbake igjen, og blir sjalu når lillesøsteren får all oppmerksomheten fordi hun er syk. Men lønner det seg egentlig å late som man er syk? Sammen med de andre figurene i denne sjarmerende og fargerikt illustrerte godnattboka, møter han flere små og store utfordringer. 

Tema som familie, søsken og dyr tas opp på en uanstrengt og lærerik måte, med takket være et lettlest og medrivende språk, er dette en sjarmør av en bok. Perfekt for de aller minste. 

 

Fakta