Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Den lille kaninen som så gjerne ville sove

Foreldre har til alle tider lett etter gode teknikker for å få barna til å sovne. Nå har den svenske forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin skrevet den ultimate godnatthistorie - som nærmest garantert får ditt barn til å sovne i løpet av få minutter. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Foreldre har til alle tider lett etter gode teknikker for å få barna til å sovne. Nå har den svenske forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin skrevet den ultimate godnatthistorie - som nærmest garantert får ditt barn til å sovne i løpet av få minutter. Nærmest som et trylleformular! Kaninen som så gjerne vil sovne har gått sin seiersgang inn i tusenvis av hjem, den har toppet Amazons bestselgerliste, og i løpet av kort tid er den blitt solgt til over tretti land. - Min treåring ville aldri sovne på kvelden, helt til jeg leste denne boka. Pedagogisk, medrivende og søvnfremkallende! - Dan Sylvebo, politisk skribent. Nettet strømmer over av hilsener fra takknemlige foreldre: * Min datter er alltid urolig ved leggetid, dette er første gang jeg har fått henne til å sovne på under 20 minutter. * Jeg fikk boken i dag, og sønnen vår, som er tre år gammel og alltid har hatt problemer med å sovne, falt i søvn før jeg var ferdig med side tre! * Jeg er målløs og sitter bare og venter på at noen skal klype meg i armen. * Soveritualet gikk fra 2-3 timer til 12 minutter. Vi kom til side to.

Medlemsvurdering:
Fantastisk bok som virkelig får barnet til å sove!!!

Eva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202507381
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Kaninen som så gärna ville somna
Serie
Søvndyssende godnatthistorier

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

A
Astrid – 20.10.2022

– Barna mine (2 og 4 år) synes denne boken er veldig kjedelig og blir rastløse når vi leser den. De er ellers ganske "altetende" når det kommer til bøker, men dette var bomkjøp for vår del.

T
Trine lill Liabø – 02.06.2021

– Min datter liker denne, og den vil være nyttig i flere år. Fin historie og fine tegninger. Varme farger og myke former, noe som passer Veldig bra ved leggetid.

E
Eva – 27.01.2020

– Fantastisk bok som virkelig får barnet til å sove!!!

L
Linn – 03.04.2018

– Kjedelig, repeterende og unaturlig språkrytme. Ungen roper "neeei" når jeg spør om vi skal lese denne, og når også foreldrene syns det er en merkelig og dårlig bok, så blir den nok ikke tatt fram flere ganger dessverre.

E
Elin – 17.07.2017

– Datteren min fikk ikke særlig lyst til å sove av et så kjedelig og langtekkelig eventyr.

H
Heidi – 07.02.2017

– Eg var skeptisk til boka. Har to ungar som slit med å sovne. Men minstemann på halvanna år, roa seg faktisk og sov før boka var ferdig. Eldste på 4 år er ikkje like glad i boka, då den er "litt kjedelig". Men stort sett sovnar han før boka er slutt, om ikkje er han så avslappa han sovnar raskt etterpå. Litt unaturlig lesing med instruksjonar, men etter eit par gjennomlesingar fekk vi dreisen på den. Utanom søvnføremålet, har boka fine teikningar og koselig historie.

J
Jorunn – 29.06.2016

– Dette er en suveren bok til hjelp til innsovning! Min datter på 12 år har slitt med å sovne i lang tid, men etter to sider av denne boken har hun allerede falt i søvn 😃 Gode instruksjoner følger med i boken.

M
MammaenTilHenrik – 20.04.2016

– Sønnen min på 4 år hørte faktisk på hele historien uten å si ett ord,å lå bare i sengen å slappet av. Så litt effekt hadde vel historien,men han sovnet ikke.

A
Anne Søbstad – 03.04.2016

– Boken fenget mitt 5 år gamle barnebarn. Han kom med tilbakemeldinger underveis og var svært engasjert. Det tok ikke lange tid før han sovnet.

S
Sølvi – 26.03.2016

– Altfor repeterende, orket ikke lese all teksten og da ble den kjekk for 7åring.

N
Nina – 23.03.2016

– Kjedelig

R
Ragnhild – 22.03.2016

– Jenta på snart to har enda ikke holdt seg våken gjennom denne, fireåringen ligger lysvåken og erklærer at den er kjedelig.

I
Ingrid Holmboe Høibo – 22.03.2016

– Utifrå alle godorda denne boka har blitt marknadsført med hadde eg forventningar om ei koseleg lesestund med eit sovande barn som resultat. Fyrste kvelden las eg igjennom boka to gonger (utifrå bokas instruksjonar). Då eg byrja på den tredje runden sovna rett nok barnet oppned i ein krøll inni dynetrekket. Neste kveld enda lesestunda i ei oppgitt mor og eit kravlande barn med streng beskjed om å sovne. Den tredje kvelden trygla barnet om at me skulle lese ei anna bok, og slik vart det. Lesestunda på sengekanten er for oss ei koseleg avslutning på dagen med rom for undring og samtale rundt gode illustrasjonar og meiningsfylt tekst, boka om den Lille kaninen inneheldt ingen av delane.

A
Anette – 21.03.2016

– Søt bok. Jeg liker den. Men gutten på 2 år klarer ikke å holde konsentrasjonen med ei bok med så få bilder. Så vi kommer sjeldent lengre enn til side 3 og da er han mer våken enn før vi startet. Han klarer rett å slett ikke å følge så mye tekst. Kanskje han kommer til å like den bedre når han blir eldre.

P
Pippi – 21.03.2016

– Begge barna mine mislikte boka og vil ikke lese den. Den er veldig repeterende, og skrevet på en merkelig og fremmed måte. Ikke søvndyssende i det hele tatt hos oss. Angrer kjøpet.

S
Siv Bjørnerud – 21.03.2016

– Jeg (mammaen) likte boka, illustrasjonene og fortellingen. Fireåringen følte seg snytt for et ordentlig eventyr, virket det som. Ble for mye prat og for lite handling. Så skal det nevnes at vi kanskje ikke hadde det rette behovet for boka all den tid legging og soving er helt uproblematisk her i gården. Så for den "rette lytter" kan den altså likevel være super selv om den ikke var noen innertier for oss.

K
Kunde – 21.03.2016

– Boken kom aldri, så vanskelig å si. Hadde vært fint å få boken siden de sender purring på bok som aldri har kommet.

L
LinnG – 21.03.2016

– Denne boka var god den, bortsett fra at mor selv ble forferdelig trett av den. Den fungerte godt, en gang sovnet sønnen før vi var ferdig, de andre gangene har han bedt meg hoppe over noen sider, eller bare avslutte fordi han vil snu seg vekk for å sove. Har blitt ei populær bok, onkel gjesp og sovesneglen er visst spennende :)

C
Chanette Stensby – 21.03.2016

– Jeg var veldig spent på om denne boka også hadde effekt på min 4 år gamle sønn, etter hva jeg har lest om den. Både forfatteren og andre foreldre hevder at barnet kommer til å sovne raskt. Og det stemte! Min sønn har aldri sovnet så fort av en bok før! Han har alltid litt uro i kroppen når han skal sove, og dette varte ikke lenge da vi prøvde denne boka. Vi kom ikke halvveis engang! Men han har imidlertid ikke villet at vi skal lese den igjen... ;-)

A
A. H. Lindland – 21.03.2016

– Denne boka likte ikke husets femåring i det hele tatt. Selv følte jeg at det var mer som et forsøk på å hjernevaske henne til å bli trøtt, enn den koselige lesestunden jeg hadde sett for meg. Med tanke på hvor mye skryt denne boka hadde fått i forkant, kan jeg derfor ikke si annet enn at jeg er skuffet.

M
Maria – 21.03.2016

– Litt langdryg fortelling som kanskje var mest søvndyssende for mor, enn barn. Passer kanskje best for litt større barn, enn min treåring. Nydelige illustrasjoner!

A
Anders Falkfjell – 21.03.2016

– Etter å ha lest gjennom boken en gang, la jeg den pent i emballasjen og returnerte til bokklubben. Dette er ikke hva jeg kaller god historiefortelling men manipulering av barns kognitive evner av verste sort. Anbefaler ingen å lese dette for noen, liten eller stor.

H
Hilde – 21.03.2016

– Vår fireåring fikk denne boka. Og den ble for kjedelig. Vi har ikke noe problem med soving. Så lesingen på sengekanten, skal være kvalitetstid. Denne boka kommer vi ikke til å lese igjen. Hadde vi hatt et barn som var vanskelig å legge, hadde kanskje vurderingen vært annerledes.

L
Linda – 21.03.2016

– Ei på snart 5 år. Har lest den noen ganger nå, sovner ikke fortere eller ble den store favorittboka, Det er fortsatt den kjempe store pæra👌🏼😊 Men en koselig bok.

T
Tine – 21.03.2016

– Har lest denne for min 5 år gamle datter, men historien fenget henne ikke.

S
Skeptiker – 04.02.2016

– I beskrivelsen om boka står det: "Hemmeligheten ligger i at boka er lagt opp nærmest som hypnose" og det var nettopp som hypnose det føltes da jeg leste den, og det ble helt feil for meg. Jeg ble ukomfortabel av å lese den og kommer ikke til å ta den fram igjen.

M
Mamma – 27.01.2016

– Selv om seksåringen begynner å gå lei av samme avslutningshistorie hver eneste kveld, så innser også han at det er den beste metoden vi har for å hjelpe ham til å sovne. Ofte sovner han midt i boka, eller kort tid etter at den er ferdiglest. Uten denne boka kan det ta flere timer før han sovner av utmattelse (problemer med å roe seg og sovne grunnet ADHD og Ritalin).

M
Mona – 27.01.2016

– Den virker!

M
Mona – 14.01.2016

– Den virker!

M
Mamma – 14.01.2016

– Selv om seksåringen begynner å gå lei av samme avslutningshistorie hver eneste kveld, så innser også han at det er den beste metoden vi har for å hjelpe ham til å sovne. Ofte sovner han midt i boka, eller kort tid etter at den er ferdiglest. Uten denne boka kan det ta flere timer før han sovner av utmattelse (problemer med å roe seg og sovne grunnet ADHD og Ritalin).

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille kaninen som så gjerne ville sove:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv