Min side Kundeservice Bli medlem

God natt, natt

«Gro Dahle og Svein Nyhus har laget en nydelig bok om å legge seg (...) God natt, natt er rett og slett en lise å lese for store og små. Det er en bok å lese for andre og ha på nattbordet for å vrenge av seg alle tanker og legge dem som en genser på stolen."»

Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad

God natt, natt er en samling dikt og tegninger som sier godnatta til verden og til tankene. Diktene er fulle av omsorg og kjærlighet til alt fra treet og huset og hunden til mennesker. Det er en trøstebok, en godnatta-bok, en bok som kan leses om og om igjen. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

God natt, natt er en samling dikt og tegninger som sier godnatta til verden og til tankene. Diktene er fulle av omsorg og kjærlighet til alt fra treet og huset og hunden til mennesker. Det er en trøstebok, en godnatta-bok, en bok som kan leses om og om igjen.

Gro Dahle har skrevet og Svein Nyhus har tegnet denne vakre og poetiske boka.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788202313760
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
God natt, natt
Format
22 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

«Gro Dahle og Svein Nyhus har laget en nydelig bok om å legge seg (...) God natt, natt er rett og slett en lise å lese for store og små. Det er en bok å lese for andre og ha på nattbordet for å vrenge av seg alle tanker og legge dem som en genser på stolen."»

Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad

"Dahle er ein svært trygg barnebokforfattar, ho skriv for og til barn (og vaksne som les for barn) og skaper truverdige barnestemmer som samstundes er litterært interessante. Svein Nyhus brukar svart tusj mot blå bakgrunn og kontrasterer med oransje. Han visualiserer situasjonar og figurar i dikta, forma er stilisert, og visse motiv er gjennomgåande (...). Uttrykket er dempa og reint og konkurrerer ikkje ut tekstane."

Ingeborg Mjør, Dag og Tid

«Kjærlighet. Det stråler en varme fra sidene i denne boka som best kan oppsummeres slik (...) Ja, takk, dette er ei bok jeg gjerne kan lese mange kvelder. Så åpen og åpnende som den er, og likevel så beroligende. Og så fullkomment som teksten og bildene går sammen gjennom -sidene. Svein Nyhus sine bilder er drømmeaktige, enkle streker og flater, som summarisk setter en stemning, antyder noe med et symbol. Og alt er pakket i en blålilla sovefarge."»

Marianne Lystrup, Vårt Land

"«God natt, natt» er nok et kunstverk fra forfatterparet Gro Dahle og Svein Nyhus (...) vers og illustrasjoner som gir avslappet sengestemning og garantert gode drømmer (...) «God natt, natt» er en bok som kan leses i sin helhet, eller stykkevis og delt, mange, mange ganger."

Petra J. Helgesen, Bergens Tidende

"God natt, natt" er en nydelig produksjon, med deilig tykt papir og små sider. Den kan leses igjen og igjen av store og små, aller helst sammen."

Anne Cathrine Straume, NRK

"(...) det treff er så hjerteskjærende godt (...) Etter denne godnattboka, føles søvnen faktisk litt tryggere, og våkenheten hakket mindre ensom. «God natt, natt» er en av desembermørkets absolutte favoritter."

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på God natt, natt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 
1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv