Min side Kundeservice Bli medlem

Snart sover du

et års god natt

«De talentfulle søstrene Haddy N'jie og Lisa Aisato har for første gang slått sine krefter sammen. I billedboken «Snart sover du» gir N'jie og Aisato nytt liv til sjangeren sovebok. Ideen er like enkel som den er original, for ikke å si genial.»

VG

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, da sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, da sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen.

Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt, for liten og stor.

Medlemsvurdering:
Alle har en bok eller flere de spesielt husker fra oppveksten. Denne er en slik en. Nydelig!

Henriette

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202507534
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
28 x 26 cm
Nr
8088160

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«De talentfulle søstrene Haddy N'jie og Lisa Aisato har for første gang slått sine krefter sammen. I billedboken «Snart sover du» gir N'jie og Aisato nytt liv til sjangeren sovebok. Ideen er like enkel som den er original, for ikke å si genial.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Gir assosiasjoner til de store barnebokklassikerne.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

"vakkert er beskrivelsen jeg tyr til når jeg ser og leser billedboka "Snart sover du. Et års god natt", skapt av søskenparet Haddy Njie og Lisa Aisato. [...] Uttrykksfullt, fargesprakende, bilder som fungerer som fortellinger i seg selv. Rett og slett en god bok. Som allerede nå melder seg på som kandidat til årets vakreste bok."

Finn Stenstad, Tønsberg Blad

"... en både vibrerende og virkelig vakker billedbok. Jeg vet at jeg som barn hadde elsket denne boken. Slik jeg som barn elsket Blomsterfesten illustrert av Elsa Beskow, der naturen personifiseres og får stråle i all sin prakt. Aisato og Njies felles kunstneriske uttrykk får frem både naturens og livets kraft og sårbarhet, forent i noe så naturlig og forunderlig som søvn. Jeg er helt sikker på at denne både sanselige og søvndyssende billedboken blir en stor favoritt hos tusenvis av barn."

Birgitte Furberg Moe, Barnebokkritikk.no

"Tenk å kunne få barn til å sovne om kvelden og kjenne at de er en del av den store, snurrende helheten som heter verden. [...] Jeg vet ikke sikkert at det er slik den vakre godnattboka til Haddy Njie og Lisa Aisato vil virke, men utsiktene er gode. Koblingen mellom årstidene og døgnets veksling mellom dag og natt er et godt grep."

Marianne Lystrup, Vårt Land

Medlemmers vurdering

M
Marna – 27.01.2022

– Vakker

H
Henriette – 29.07.2019

– Alle har en bok eller flere de spesielt husker fra oppveksten. Denne er en slik en. Nydelig!

M
Marianne – 30.04.2019

– Nydelig bok

M
Mirjam Harr – 08.12.2017

– Fantastiske illustrasjoner og rørende tekst. Kjøpte den selv om egne barn har blitt for store, men det har heldigvis kommet nye barn i storfamilien som kan få glede av den. En høytlesnings-skatt!

M
Mormor i Oslo – 21.11.2016

– Som voksen gleder jeg meg over både overdådige illustrasjoner og fin tekst, som det også finnes melodi til på nettet! Kjøpte egentlig boka til en toåring, men tror søsteren på seks vil sette enda mer pris på den. Fint at den kan passe for flere aldersgrupper, gleder meg til å dele den med barnebarna!

H
Hanne H. – 18.10.2016

– For en flott bok! Illustrasjonene er utrolig vakre og jeg har nå begynt å samle på bøkene til Lisa Aisato som har lagd illustrasjonene i denne. Anbefales for barn i alle aldre ;)

M
Mormor – 23.09.2016

– Snart sover du....

G
Grethe Løkke Johansen medlemsnr.29675899 – 15.09.2016

– Hei, skal gi den bort i gave til en 4 åring, har ikke lest den, men ser veldig fin ut. :-)

a
anonym – 17.07.2016

– Noen av bildene,var til skumle" mor vinter" for eksempel

B
Bente Turmo – 07.06.2016

– Fantastiske illustrasjoner og fine tekster som gir inspirasjon til fabuleringer og betraktninger om naturen, årstidene og om livet.

A
Anita skatvedt – 07.06.2016

– Super søt🌟

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snart sover du:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Smak!
Ny!

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 
Lise
Ny!

Lise

Lise Finckenhagen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv