Min side Kundeservice Bli medlem

Snart sover du

et års god natt

«De talentfulle søstrene Haddy N'jie og Lisa Aisato har for første gang slått sine krefter sammen. I billedboken «Snart sover du» gir N'jie og Aisato nytt liv til sjangeren sovebok. Ideen er like enkel som den er original, for ikke å si genial.»

VG

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, da sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, da sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen. Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt, for liten og stor.

Medlemsvurdering:
Alle har en bok eller flere de spesielt husker fra oppveksten. Denne er en slik en. Nydelig!

Henriette

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202563752
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«De talentfulle søstrene Haddy N'jie og Lisa Aisato har for første gang slått sine krefter sammen. I billedboken «Snart sover du» gir N'jie og Aisato nytt liv til sjangeren sovebok. Ideen er like enkel som den er original, for ikke å si genial.»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Gir assosiasjoner til de store barnebokklassikerne.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

Medlemmers vurdering

M
Marna – 27.01.2022

– Vakker

H
Henriette – 29.07.2019

– Alle har en bok eller flere de spesielt husker fra oppveksten. Denne er en slik en. Nydelig!

M
Marianne – 30.04.2019

– Nydelig bok

M
Mirjam Harr – 08.12.2017

– Fantastiske illustrasjoner og rørende tekst. Kjøpte den selv om egne barn har blitt for store, men det har heldigvis kommet nye barn i storfamilien som kan få glede av den. En høytlesnings-skatt!

M
Mormor i Oslo – 21.11.2016

– Som voksen gleder jeg meg over både overdådige illustrasjoner og fin tekst, som det også finnes melodi til på nettet! Kjøpte egentlig boka til en toåring, men tror søsteren på seks vil sette enda mer pris på den. Fint at den kan passe for flere aldersgrupper, gleder meg til å dele den med barnebarna!

H
Hanne H. – 18.10.2016

– For en flott bok! Illustrasjonene er utrolig vakre og jeg har nå begynt å samle på bøkene til Lisa Aisato som har lagd illustrasjonene i denne. Anbefales for barn i alle aldre ;)

M
Mormor – 23.09.2016

– Snart sover du....

G
Grethe Løkke Johansen medlemsnr.29675899 – 15.09.2016

– Hei, skal gi den bort i gave til en 4 åring, har ikke lest den, men ser veldig fin ut. :-)

a
anonym – 17.07.2016

– Noen av bildene,var til skumle" mor vinter" for eksempel

B
Bente Turmo – 07.06.2016

– Fantastiske illustrasjoner og fine tekster som gir inspirasjon til fabuleringer og betraktninger om naturen, årstidene og om livet.

A
Anita skatvedt – 07.06.2016

– Super søt🌟

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snart sover du:

Se flere

Logg inn

Handlekurv