Min side Kundeservice Bli medlem

Boka om å gå i barnehagen

Boka om å gå i barnehagen er en koselig og nyttig høytlesingsbok for de minste. Den følger Dam-Dam en hel dag i barnehagen, og tar for seg alt som skjer fra mamma følger om morgenen til pappa henter om ettermiddagen. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Koselig om barnehage-hverdagen!

Boka om å gå i barnehagen er en koselig og nyttig høytlesingsbok for de minste. Den følger Dam-Dam en hel dag i barnehagen, og tar for seg alt som skjer fra mamma følger om morgenen til pappa henter om ettermiddagen.

Med fargerike illustrasjoner forteller boka om samlingsstunden og fruktpausen, om spisestunden, dobesøket, malestunden og hvilepausen. Og så viser den barn som leker, krangler og blir venner igjen, akkurat som de gjør en helt vanlig dag i barnehagen.

Dette gjør boka til et godt utgangspunkt for å snakke om barnehagen, både for voksne og barn. Den lar barn og voksne lese, peke og leke seg gjennom en barnehagedag. Spør gjerne barnet hva det selv har spist den dagen, eller hvem det har lekt med, eller om det har lekt i sandkassa – bruk boka som utgangspunkt for samtale! 

Dette er rett og slett den perfekte høytlesingsboka for alle som går eller skal begynne i barnehagen.

Medlemsvurdering:
Veldig fin og beskrivende bok om hverdagen med barnehage og jobb. Min datter på 2 år kjenner seg godt igjen og vil ofte at vi leser denne boken :)

Kristine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
28
ISBN
9788203265037
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Boken om att gå på förskolan
Format
25 x 20 cm
Nr
8156352

Medlemmers vurdering

S
Simona – 01.04.2020

– Liker å lese denne til mine tvillinger og forberede dem til barnehagestart på denne måten. Fløt illustrert

K
Kristine – 08.03.2020

– Veldig fin og beskrivende bok om hverdagen med barnehage og jobb. Min datter på 2 år kjenner seg godt igjen og vil ofte at vi leser denne boken :)

A
Anna – 03.03.2020

– Ei veldig fin bok for dei minste, med flotte illustrasjoner og passeleg med tekst. Denne boka vart anbefalt for min 4-åring, og han er nok litt i eldste laget for denne boka. Er å anbefale for barn mellom 1-3 år:)

S
Simona – 03.03.2020

– ei fin bok

L
Lund – 03.03.2020

– Endelig en bok som tar på alvor barnehagebarns hverdag. Min sønn på 2 år kan veldig godt kjenne igjen hverdagen - og det gjør det lettere å snakke om hans hver dag i barnehagen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Boka om å gå i barnehagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv