Meny
 

Boka om å gå i barnehagen

; Mervi Lindman (Illustratør) ; Alf Brero (Oversetter)

Boka om å gå i barnehagen er en koselig og nyttig høytlesingsbok for de minste. Den følger Dam-Dam en hel dag i barnehagen, og tar for seg alt som skjer fra mamma følger om morgenen til pappa henter om ettermiddagen. Les mer
Vår pris
208,-
Spar
21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 208,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Koselig om barnehage-hverdagen!

Boka om å gå i barnehagen er en koselig og nyttig høytlesingsbok for de minste. Den følger Dam-Dam en hel dag i barnehagen, og tar for seg alt som skjer fra mamma følger om morgenen til pappa henter om ettermiddagen.

Med fargerike illustrasjoner forteller boka om samlingsstunden og fruktpausen, om spisestunden, dobesøket, malestunden og hvilepausen. Og så viser den barn som leker, krangler og blir venner igjen, akkurat som de gjør en helt vanlig dag i barnehagen.

Dette gjør boka til et godt utgangspunkt for å snakke om barnehagen, både for voksne og barn. Den lar barn og voksne lese, peke og leke seg gjennom en barnehagedag. Spør gjerne barnet hva det selv har spist den dagen, eller hvem det har lekt med, eller om det har lekt i sandkassa – bruk boka som utgangspunkt for samtale! 

Dette er rett og slett den perfekte høytlesingsboka for alle som går eller skal begynne i barnehagen.

Fakta