Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Gjett hvor glad jeg er i deg

Hvor glad går det an å være i noen?

Lille Hare Hasselbrun og Store Hare Hasselbrun oppdager hvor vanskelig det er å måle kjærlighet.

En varm og søt bildebok til høytlesningsstunden og en vakker kjærlighetsgave til en man er glad i - venn eller kjæreste, barn eller forelder. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Hvor glad går det an å være i noen?

Lille Hare Hasselbrun og Store Hare Hasselbrun oppdager hvor vanskelig det er å måle kjærlighet.

En varm og søt bildebok til høytlesningsstunden og en vakker kjærlighetsgave til en man er glad i - venn eller kjæreste, barn eller forelder. For av og til når du er veldig, veldig glad i noen får du lyst til å fortelle akkurat hvor glad i dem du er.

Boka er oversatt til 57 språk.

Medlemsvurdering:
Dette er en kjempefin lydbok om kjærlighet, som barna garantert kommer til å ha stor glede av. Samtidig kan det være lærerikt for barn, der de ser at selv om enkelte ting er konkrete og kan måles opp, mens andre er abstrakte, og at selv om man prøver å måle dem, så kan det være vanskelig å formidle størrelsene uansett. Bildene er også er stort pluss. Da jeg leste den for den ene jenta jeg sitter barnevakt for ble hun for hvert steg begeistret over hvor glade de var i hverandre, og at det gikk an å være så glade i hverandre! En kjempesøt bok.

Sigri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Kartonert
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205486157
Utgave
9. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Guess how much I love you
Format
19 x 16 cm
Serie
Gjett hvor glad jeg er i deg

Medlemmers vurdering

K
Kari Sørbø Jonsson – 01.06.2016

– Nydelig gavebok!

S
Sigri – 28.08.2009

– Dette er en kjempefin lydbok om kjærlighet, som barna garantert kommer til å ha stor glede av. Samtidig kan det være lærerikt for barn, der de ser at selv om enkelte ting er konkrete og kan måles opp, mens andre er abstrakte, og at selv om man prøver å måle dem, så kan det være vanskelig å formidle størrelsene uansett. Bildene er også er stort pluss. Da jeg leste den for den ene jenta jeg sitter barnevakt for ble hun for hvert steg begeistret over hvor glade de var i hverandre, og at det gikk an å være så glade i hverandre! En kjempesøt bok.

J
J – 05.05.2009

– Dette må vel være en av de søteste barnebøkene som finnes på markedet! Her møter vi Lille Hare Hasselbrun og Store Hare Hasselbrun som uttrykker sin kjærlighet til hverandre. Kjærligheten kan være vanskelig å uttrykke, men ikke minst desto viktigere. Kreativiteten blomstrer der kjærligheten skal uttrykkes, og vi får et varmt portrett av to som overgår hverandre i å fortelle hvor glade de er i hverandre. Denne boken er helt perfekt som en gave fra foreldre/besteforeldre til barn. For: Barn trenger å høre igjen og igjen at noen voksne er glad i dem! Til det kan denne boken være til hjelp, og et nydelig minne når barna vokser opp - om noen voksne som ønsket å uttrykke sin kjærlighet til dem. Anbefales varmt!

L
Lille My – 19.04.2006

– Dette er en av verdens aller søteste bøker. Boka som er den perfekte gave, både til foreldre, søsken, kjæreste, venner - eller deg selv. Den handler om pappa Hasselbrun og den lille sønnen Hasselbrun, som prøver å finne ut hvem som er mest glad i hverandre. Da er det litt dumt at pappan er så mye større, for når sønnen forteller at han er like glad i pappaen som fra tærne opp til hendene, sier pappaen det samme, men da blir det jo enda mer! Alle de ulike vurderingene av hvor glade de er i hverandre er utrolig søte, og slutten er så fin at man nesten får en tåre i øyekroken.

N
Nitsirk – 07.02.2005

– Det er ikke alltid like lett å sette ord på følelser, enten du er liten eller stor. Vi blir ofte verbalt famlende, og ordene blir liksom ikke store nok i slike situasjoner. Denne boka er en genial bok i så måte, et godt utgangspunkt for å snakke om det å være glad i noen, og hvordan man kan få sagt det. Mange barn undrer seg over om foreldrene egentlig er glad i dem, og i så fall hvor mye.... denne boka er i så måte med på å normalisere og generalisere et aktuellt tema, slik at barnet vet at andre også har slike tanker. Barn tregner stadig bekreftelser fra foreldrene på akkurat dette,- det kan ikke sies ofte nok! Denne boka anbefaler jeg derfor helt klart på det sterkeste!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjett hvor glad jeg er i deg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Følelsene

Stéphanie Couturier
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
318,- 349,-

God id!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv