Meny
 
Hei-boka - 
      Signe Torp
    
      Signe Torp

Hei-boka

; Signe Torp (Illustratør)

Det virker så enkelt, men for jenta i boka er det ikke det. Hun vil så gjerne si HEI til gutten hun ser på veien, men ordet kommer liksom ikke ut av munnen! Men det finnes kanskje andre måter ... Hun fletter HEI-blomsterkranser, lager HEI-plakater og til og med en HEI-maskin, men det virker ikke som om han legger merke til henne. Les mer
Vår pris
208,-
Spar
21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 208,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Det virker så enkelt, men for jenta i boka er det ikke det. Hun vil så gjerne si HEI til gutten hun ser på veien, men ordet kommer liksom ikke ut av munnen! Men det finnes kanskje andre måter ... Hun fletter HEI-blomsterkranser, lager HEI-plakater og til og med en HEI-maskin, men det virker ikke som om han legger merke til henne. Ikke før hun hopper ut av hele HEI-maskinen.

Små og store kan kjenne seg igjen i ønsket om å nå fram til hverandre, hvor vanskelig det kan være, og hvor fint det er når man får det til. Boka kan også fungere som en «venne-gavebok».

Historien fortelles gjennom Signe Torps vare og detaljrike illustrasjoner. Her er få ord, men mange fine HEI. Teksten er skrevet på rim.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Omnipax
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788283150643
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6
Format: 27 x 25 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger