Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Karsten og Petra lager museum

Husker dere at Karsten skulle flytte? Karsten og Petra snakker om hvordan det var før Karsten flytta til den nye leiligheten, og de bestemmer seg for å lage et ordentlig museum, helt selv!

Les mer

174,-

199,- Spar: 25,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lag ditt eget museum med Karsten og Petra!

Husker dere at Karsten skulle flytte? Karsten og Petra snakker om hvordan det var før Karsten flytta til den nye leiligheten, og de bestemmer seg for å lage et ordentlig museum, helt selv!

Karsten og Petra sitter og kikker i gamle album. De snakker om opplevelser de har hatt, reiser de har vært på og minner fra det gamle huset. Så får Karsten en idé, han vil lage et museum sammen med Petra!

Minner og gamle ting
Husker du at Karsten og Petra har vært med morfaren til Petra på båttur? De får et gammelt øsekar fra båten hans – og når de ser det, kommer de på alle de fine båtturene. Karsten finner fram en fin jojo med Spiderman på, og en gammel trehest på hjul. Den har han arvet etter storesøsteren Siri. De får et gammelt fotografi av huset Karsten bodde i – og faktisk en liten bit av selve huset!

Fulle av pågangsmot begynner de å samle inn store og små minner, og storesøster Siri hjelper dem med å lage "Karsten og Petras museum". Det er snart klar for høytidelig museumsåpning!

Du kan selvfølgelig lage ditt eget museum, du trenger ikke å flytte først, sånn som Karsten gjorde. Prøv å finne fram til ting som minner deg om hyggelige opplevelser, eller om noe som skjedde da du var liten. Kanskje har du fremdeles noe du laget i barnehagen da du var veldig liten? Sett det sammen på en hylle eller i vunduskarmen – så har du et fint minimuseum! 

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
32
ISBN
9788202711467
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Karsten og Petra lager museum
Format
20 x 17 cm
Nr
8199949
Serie
Karsten og Petra
Karsten + Petra

Utdrag

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Karsten og Petra lager museum:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv