Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Løvenes konge

Den rørende Disney-klassikeren gjenfortalt med litt færre ord - for litt yngre lesere.

Alle gleder seg da Simba, dronning Sarabi og kong Mufasas førstefødte, blir vist fram for dyrene i Løveriket. Les mer

64,-

70,- Spar: 6,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Den rørende Disney-klassikeren gjenfortalt med litt færre ord - for litt yngre lesere.

Alle gleder seg da Simba, dronning Sarabi og kong Mufasas førstefødte, blir vist fram for dyrene i Løveriket. Men Mufasas yngre bror Scar, som nå ikke lenger er tronarving er svart av raseri. Mens Simba fortsatt er liten, setter Scar opp en felle for Mufasa, og Simba må flykte med Scars hyene-undersåtter i hælene. I en ørken langt unna blir han funnet av surikaten Timon og vortesvinet Pumbaa, som oppdrar ham i sorgløs hakuna matata-stil. Men en dag støter han på barndomsvenninnen Nala ...

Medlemsvurdering:
Dette er den vakre fortellingen om rakkerungen Simba som en dag skal bli konge, noe han gleder seg til. Veien dit for å bli Løvenes Konge er en lang vei. På hans vei blir hans far Kong Mufasa drept av sin egen bror som er sjalu og som selv vil bli Løvenes Konge. Etter Mufasas død blir Simba utsøtt av sin onkel og blir nødt til å rømme for å redde sitt eget liv. Han handler i en jungel hvor han møter marekatten Timon og vortesvinet Pumbaa. Simba blir god venn med disse og her vokser han opp. En dag venner hans gamle venninne opp og forteller Simba hva som har skjedd. Dette gjør Simba sint så han bestemmer seg for å vende tilbake for å inta sin plass som den rettmessige kongen. Han må kjempe mot sin egen onkel. Dette er en meget søt og fin fortelling. Anbefales!

Lille søss

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Parragon / Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788231610885
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The lion king
Format
23 x 19 cm
Serie
Magiske eventyr

Medlemmers vurdering

M
Mi – 11.10.2009

– "Løvenes konge" er en fin bok om livet til løvegutten Simba, som en gang skal bli konge over alle løvene. Her møter vi ham i hverdagslige omgivelser på savannen i Afrika. Hans beste venninne heter Nala, og de leker mye sammen. Simbas onkel, Scar, har til hensikt å ta over tronen etter Simbas far, Mustafa, i stedet for Simba, og jobber hardt for å ordne dette. Min mening er at denne boken nok ikke passer for de aller minste barna, da den er litt brutal, og ga blant annet meg selv mareritt da jeg var mindre. Men ellers er det en fin bok.

J
JLM – 14.07.2009

– Treåringen vår la fort sin elsk på denne boka, og vi leste den hver morgen og hver kveld i ukevis - og gjerne flere ganger i løpet av dagen. Han kan flere passasjer utenat, og husker alt som skjer på hvert oppslag. Boka er imidlertid både for vanskelig og litt for brutalt fortalt for en treåring, så vi må tilpasse og omformulere en god del. Enkelte illustrasoner er også litt skremmende, men etter å ha snakket mye om situasjonene og om at dette handler om løver i Afrika, går det greit. Jeg vil likevel anbefale denne boka primært for barn som er gamle nok til å se filmen - jeg fant ut at den har syv års aldersgrense.

L
Lille søss – 07.09.2008

– "Løvenes Konge" handler om den unge løvungen Simba. Simba, som er en skøyer, er den kommende kongen og har en lang vei å gå for å kunne bli konge, noe han ikke kan vente på. Men denne veien er ikke så lett for Simba. Etter at hans onkel Scar drepte hans far, Mufasa, som er løvenes konge blir Simba utstøtt og han blir nødt til å flykte for livet. Simba flykter til en jungel hvor han møter marekatten Timon og vortesvinet Pumbaa som blir hans venner. Sammen vokser disse tre opp i junglen og koser seg, helt til Simba plutselig møter på sin barndomsvenn Nala i jungelen. Av henne får han vite at hele løveriket har falt sammen etter at Scar overtok tronen. Simba blir da nødt til å vende tilbake til det prydefulle løveriket for å kjempe om plassen som løvenes konge. Dette er en meget bra fortelling som jeg anbefaler til alle!

L
Lille søss – 25.08.2008

– Dette er den vakre fortellingen om rakkerungen Simba som en dag skal bli konge, noe han gleder seg til. Veien dit for å bli Løvenes Konge er en lang vei. På hans vei blir hans far Kong Mufasa drept av sin egen bror som er sjalu og som selv vil bli Løvenes Konge. Etter Mufasas død blir Simba utsøtt av sin onkel og blir nødt til å rømme for å redde sitt eget liv. Han handler i en jungel hvor han møter marekatten Timon og vortesvinet Pumbaa. Simba blir god venn med disse og her vokser han opp. En dag venner hans gamle venninne opp og forteller Simba hva som har skjedd. Dette gjør Simba sint så han bestemmer seg for å vende tilbake for å inta sin plass som den rettmessige kongen. Han må kjempe mot sin egen onkel. Dette er en meget søt og fin fortelling. Anbefales!

K
Karolinex – 21.08.2008

– Bli med til den kongelige savannen hvor vi møter løvene. Her er det kong Mufasa som regjerer og har en sønn Simba som en dag skal overta tronen. Men ting skjer ikke sånn som det egentlig skulle. Hans sjalu bror vil selv bli konge, så han bestemmer seg for å drepe Simbas far. Simba blir dermed utstøtt av sin egen onkel. Han flykter for livet til en jungel hvor han møter på Timon og Pumbaa som han blir gode venner med, og de tar vare på han under hele hans oppvekst. En dag støter han på sin gamle venninne Nala som forteller om alt det vonde som har hendt etter Mufasas død og ble overakset over at Simba fremdeles lever. Simba vender da tilbake for å kjempe om sin rette plass for å bli Løvenes Konge. Dette er en fantastisk lyd-cd om den søte lille løvungen simba. Anbefaler denne til alle som elsker Disney!

K
Karolinex – 10.06.2008

– Bli med til den store prydefulle savannen, hvor løvene hersker. Her møter du Simba den lille skøyeren som alltid er på jakt etter spenning. Nala som er Simbas venn, Zazu som er kongens maskot, og selveste Løvenes Konge Mufasa. En dag skal Simba selv bli Løvenes Konge, og veien dit er lang. Ting blir ikke så lett som Simba hadde trodd. Han blir "utstøtt" av sin sjalue onkel Scar, som selv prøver å overta tronen etter Mufasa. Simba blir da nødt til å flykte til en liten jungel, hvor han møter vortesvinet Pumba og marekatten Timon. Sammen blir disse gode venner og alltid holder sammen. Dette er en fantastisk bok om løven Simba. Boken som er minneverdig og vil aldri glemmes.

h
hp – 15.09.2007

– Kjempefin barnebok basert på filmen Løvenes Konge. Simba bor på løveklippen sammen med alle de andre løvene, men Simba er spesiell. Han skal bli konge en dag! Simba har en bestevenn, Nala, og sammen gjør de akkurat det som de ikke har lov til, å dra utenfor landets grenser. Her hersker onkelen til Simba, Scar, og hans største ønske er å bli konge over løveklippen. Og Scar har en plan for at nettopp dette skal skje! Dette er en utrolig koselig bok med mange fine bilder fra filmen. Anbefales å ha i bokhylla for barn. Disney gjør barndommen komplett! Anbefales også å ha andre bøker i samme serie!

H
Halfdan – 03.11.2006

– Løvenes Konge er en klassiker som de aller fleste enten har hørt om eller lest. Den handler om løveungen Simba som lever et lykkelig liv. Han skal arve tronen i Løveriket etter sin far. Men det er ugler i mosen. Scar, onkelen til Simba, lurer både Simba og faren til Simba. Det hele ender med at faren til Simba dør. Simba føler skyld, og det ender opp med at han rømmer. Der møter han to raringer i Timon og Pumba. Han har det egentlig ganske bra. Men så kommer en gammel venninne til han og vil ha han tilbake til Løveriket. Det blir starten på et spennende drama med Simba i hovedrollen. Har du ikke lest denne før er det absolutt på tide.

H
Hanna – 24.03.2006

– Da jeg først så filmen om simba var jeg litt for ung til å forstå den så jeg fikk boken! Dette er den aller søteste disney boken som er og jeg har den enda stående i bokhylla! Simba skal en dag bli konge på løveklippen, men hans onkel syntes ikke noe om det! Han får kongen på løveklippen, Mofasa, drept. Da er det ikke trykt for Simba lengre så han flykter! på sin flukt møter han Timon og Pumba som lærer Simba og leve i jungelen uten kjøtt! Boken er strålende og varmende. Hvis du liker denne så kommer du garantert til å like filmen! Hjertevarmende bok som du absoluttburde ha!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løvenes konge:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Peter Pan

Iselin Røsjø Evensen
Innbundet 
117,- 129,-
 

Stoner

John Williams
Innbundet 
363,- 399,-

Kluter

Bitta Mikkelborg
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv