Meny

Malvin og Hektor

; Kari Grossmann (Illustratør)

Hektor er verdens beste kosedyr, men nå har han forsvunnet og Malvin skal sove. Kan man legge seg uten sitt aller kjæreste kosedyr? Les mer
Vår pris
49,-
Spar
130,-

Veil. pris: 179,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Vår pris: 49,-
Spar: 130,-

Veil. pris: 179,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 2 bonuskroner!

Om boka

Malvin får rett og slett ikke sove når Hektor er blitt borte, så selv om det er leggetid må Pappa bli med ut og lete. Kan Hektor være glemt igjen i nabohuset, hos Besta? Eller i butikken, på lekeplassen eller i heksehytta?
Mange barn er avhengig av kosedyret sitt og liker det faste ritualet med å ha det med i sengen når de skal sove. Men, som mange foreldre vet, kan det lett bli katastrofe hvis kosedyret blir borte. Selv om det nok er de færreste som leter like grundig som pappaen til Malvin.

malvin illustrasjon

Barnehagebarnas bokvenn
Kari Grossmann er en folkekjær bildebokforfatter og ble i 2011 tildelt Grafills klassikerpris for sitt arbeid. Hun skriver om det hverdagsnære, og forteller om det gjenkjennelige med et glimt i øyet. Hun forteller med varme og humor og alltid på barnas premisser. Med Malvin i hovedrollen får leseren bli med på små og store hverdagseventyr og spennende turer og utflukter hvor leseren kjenner seg igjen i både tekst og bilder.

 

Fakta