Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Bokstavene i rim og regler

Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bokstavene i rim og regler er en ABC-bok som stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst. En lek og lær-bok fra 3 år.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202288839
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
30 x 22 cm

Medlemmers vurdering

O
Oslomor – 01.06.2009

– Prinsippet er klassisk og enkelt i denne alfabetboka: Hver bokstav har to sider, på den ene siden er det et vers, på den andre siden er det en detaljrik tegning, som oftest (men ikke alltid desverre, f.eks. ikke så mange ting på A) fylt av ting som begynner på samme bokstav. Rimene er morsomme og overraskende, en favoritt her er L om Lille LoppeLine og Loppebarna. De vanskeligste bokstavene QWXZ er fornuftig nok samlet på en side. Tegningene er detaljrike og fargesterke, og både vers og illustrasjoner holder høy kvalitet, og er godt tilpasset norske barns hverdag. Dette er en morsom og lærerik alfabetbok som vokser med barnet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bokstavene i rim og regler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

London

Nazneen Khan-Østrem
Innbundet 
390,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv