Meny
 

Bukkene Bruse vender tilbake

; Gry Moursund (Illustratør)

Serie: Bukkene Bruse 2

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. Les mer

Vår pris
149,-
Spar
120,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 149,-
Spar: 120,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. Berlin, kanskje? De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før.

"Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet? Det viser seg at trollet har kommet på gamlehjem – han er jo tross alt over 300 år, og har automatisk krav på plass. Trollet synes det er fint, men hva med de andre beboerne …? Her har Bukkene Bruse en jobb å gjøre.

Ellevill oppfølger
Bjørn Rørvik og Jill Moursund byr på nok et fantastisk og surrealistisk møte med Bukkene Bruse og trollet. Både voksne og barn (i alle aldre) får tilfredsstilt sin humoristiske sans, og barna elsker de sprelske tegningene. Dette er bøker som tåler å leses igjen og igjen, og det er jammen bra, for dette blir lett en favoritt i målgruppa. De som har lest den første boka om bukkene Bruse vet hvordan barna brøler av latter hver gang trollet blir sendt utfor vannsklia – og uten å røpe for mye kan vi si at det er lagt opp til et liknende klimaks her. Myk opp kjevene og vær forberedt på å le høyt og lenge - god lesning!

Fakta