Meny
 

Diktatoren

; Linda Bondestam (Illustratør) ; Klaus Hagerup (Oversetter)

En diktator kan gjøre akkurat som han vil. Han er størst og best og kan bestemme og befale. Alle skal være redde for diktatoren og adlyde ham og trøste ham hvis noe skjer. Er man diktator, er man diktator. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

En diktator kan gjøre akkurat som han vil. Han er størst og best og kan bestemme og befale. Alle skal være redde for diktatoren og adlyde ham og trøste ham hvis noe skjer. Er man diktator, er man diktator. Men er man en ganske liten diktator, kan det godt være at man blir veldig ensom etter hvert. For ingen kan bestemme at noen skal være ens venn.

"Diktatoren" er illustrert av den unge og lovende finske illustratøren Linda Bondestam. "Dette er et mestersamarbeid. Den finske illustratøren Linda Bondstam gir fortellingen tolkningsrom og fylde med sine dristige og intelligente valg av billedelementer. Ulf Starks tekst er ganske ordknapp, samtidig som den med presise virkemidler gir sitt viktige bidrag til bokens mangetydighet og snedige, foruroligende balansegang mellom ulike tematikker og ulike målgrupper."
Inger Østenstad, Barnebokkritikk.no
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203254543
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Diktatorn
Alder: Barn 3-6
Format: 27 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger