Min side Kundeservice Bli medlem

Du er unik!

Hver dag fester trenikkene enten gullstjerner eller grå prikker på hverandre. De pene - de vakkert utskårne med flott maling - får alltid en stjerne. De flinke får også det. Andre, som ikke kan så mye eller som har avskallet maling, får stygge, grå prikker. Les mer

249,-
Innbundet
Utsolgt
Hver dag fester trenikkene enten gullstjerner eller grå prikker på hverandre. De pene - de vakkert utskårne med flott maling - får alltid en stjerne. De flinke får også det. Andre, som ikke kan så mye eller som har avskallet maling, får stygge, grå prikker. Slik som Punchinello. Men treskjæreren Eli, som har laget alle trenikkene, hjelper Punchinello til å forstå hvor unik han er, og at han verdsetter ham akkurat slik han er.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
31
ISBN
9788230200933
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
You are special
Format
25 x 24 cm
Serie
Punchinello

Medlemmers vurdering

J
JLM – 14.07.2009

– Vår bokglade treåring likte denne boka umiddelbart veldig godt. Han liker å snakke om innholdet i boka, og boka gir et fint utgangspunkt for samtale om hvem som har skapt ham og hvilke følelser og tanker skaperen har for ham. Veldig gode og fine samtaler med en liten gutt som er i en fase i livet der det til tider er vanskelig å vite helt hvem man er og man oppfatter at andre har tanker og meninger om en. En vakkert fortalt "lignelse" om trenikken Punchinello som føler seg verdiløs på grunn av andres bedømming, men som får se og kjenne skaperens kjærlighet og aksept. Anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du er unik!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv