Meny
 

En ganske irriterende elefant

; Tony Ross (Illustratør) ; Sverre Knudsen (Oversetter)

Hva er stort, blått, sjefete og kommer uanmeldt? En ganske irriterende elefant, så klart! Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Med sine elleville og morsomme bøker har forfatter David Walliams tatt barna med storm. Han er en mester i å skape actionfylte historier med masse humor.

En elefant til besvær

En dag banker det på døren hjemme hos Sam. Han raser forventningsfullt ned trappa og åpner. Utenfor står det en elefant! Og det er ingen liten elefant, den er stor, helt enorm. Og den påstår hardnakket at den skal bo i huset til Sam. Akkurat da kommer Sam på at han fylte ut et adopsjonspapir da han var i dyrehagen, men han kunne jo ikke i sin villeste fantasi tro at det faktisk kom til å flytte inn en elefant hos ham. Men sånn er det. Elefanten flytter inn, men snart viser det seg at akkurat denne elefanten ikke er noe hyggelig. Faktisk er det en ganske så utrivelig elefant. Og han tar veldig mye plass ...

Humor for både voksne og barn

En ganske irriterende elefant er et fyrverkeri av en bildebok fra radarparet David Walliams og Tony Ross. Tony Ross´ illustrasjoner er fulle av farger og liv og sammen med David Walliams, som er mannen bak de populære bøkene Gangsterbestemor og Rotteburger, har han skapt et morsomt og spennende eventyr.

Fakta