Meny

Hva er følelser?

; Bo Gaustad (Illustratør)

Å kunne snakke om følelser er viktig, både for store og små – men det er ikke alltid så enkelt. ‘Hva er følelser?’ er skrevet av helsesøster Birte Svatun, og gir et godt utgangspunkt for å snakke med barna. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

Ååå, jeg er så sint!

Å kunne snakke om følelser er viktig, både for store og små – men det er ikke alltid så enkelt. ‘Hva er følelser?’ er skrevet av helsesøster Birte Svatun, og gir et godt utgangspunkt for å snakke med barna.

Vilde blir så glad at hun stuper i fanget til pappa når hun får høre at de kan skaffe en kattunge. Men om kvelden er hun redd for troll under sengen. Anders blir lei seg når han mister katten sin, og Ali blir misunnelig når Åsne får en hundevalp. Les historiene, og snakk med barna om illustrasjonene – hva tror du Vilde føler her? Og hva tror du Håkon føler? 

Dette er en faktabok for barn om følelser - om å være glad, sint, trist, redd, misunnelig, ha dårlig samvittighet, være flau, ensom og stolt.

‘Hva er følelser?’ bidrar til å gi barn både språk og aksept for å snakke om følelsene sine, og gir dem dermed viktige mestringsverktøy i møte med andre mennesker, enten det er snakk om søsken eller små «kolleger» i barnehagen.

 

Fakta