Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Jon Demon

toer'n

I "Jon Demon - Toer'n" møter vi igjen den søte lille jævelen Jon Demon som bor i et hull langt under bakken. En liten hare, Hare Kristian, har kommet til ham i en åpenbaring og sagt at han burde prøve å være snill. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I "Jon Demon - Toer'n" møter vi igjen den søte lille jævelen Jon Demon som bor i et hull langt under bakken. En liten hare, Hare Kristian, har kommet til ham i en åpenbaring og sagt at han burde prøve å være snill. Det er ikke lett for en demon. Men Jon er innstilt på å gjøre så godt han kan - han graver seg opp til overflaten igjen, men der har det skjedd mye siden han gravde seg ned for flere århundrer siden. Ulvene styrer verden og er i konstant konflikt med lemenene. I himmelen sover gudene, og kanskje de må vekkes for at det skal bli fredelig igjen? Lest av Reidar Kjelsen og Joakim Våge Thorsen. Produsert av Eivinn Arne Jensen Larsen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202533243
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Serie
Jon Demon

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

T
Torunn – 05.08.2007

– Dette er bok to om den lille djevelen Jon Demon. I første bok hadde han problemer med å bli slem, han måtte komme ut av jævelskapet først. Her i to´ern strever han med å bli snill. Det er haren, Hare Kristian som prøver å overbevise ham om at man bør oppføre seg pent. Morsom bok for de som har litt kunnskap om religioner og om historiske hendelser i vår tid. I denne boka møter vi lemen som selvmordsbombere, de sprenger seg gjerne selv i lufta. Vi møter også ulvene, USA. Boken utgis som barnebok, men jeg synes slett ikke den passer for de minste. 13 år og oppover vil jeg si kan være passende alder. De grensene som oppgis her på siden blir helt feil. Her er det nok innkjøpsordningen for barnebøker som slår til igjen. Morsomme tegninger selv om det er mer tekst her enn i bok en.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jon Demon:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv