Meny

Mirandas skattkammer

; Kristin Roskifte (Illustratør)

Nora er hjemme og kjeder seg i ferien. Så oppdager hun Mirandas vidunderlige butikk. Les mer
Vår pris
207,-
Spar
21,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 207,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Om boka

Nora kjedet seg. Alle de andre var på ferie. Tiden sneglet seg fram til dagen da hun endelig skulle begynne på skolen. Så fant hun på at hun kunne gå på butikkoppdagelsesferd. Det var bare én butikk i gata hun ikke hadde vært i. Hun skulle ønske hun kunne lese skiltet over døra.

Miranda Mirakel
Det første Nora la merke til i butikken var alle boksene. Den gamle damen som jobbet der, Miranda, fortalte at hun hadde samlet på dem siden hun var liten. Nora likte å stille spørsmål, og Miranda hadde masse å fortelle. Snart visste Nora det meste om Mirandas mirakuløse liv; alle stedene hun hadde vært, mennene hun hadde vært sammen med, maten hun likte og klærne hun hadde sydd. Nora oppdaget at det aldri er kjedelig for den som stiller spørsmål.

Armkroken roper!
Mirandas skattkammer er en fin fortelling om et barn og en voksen som til tross for aldersforskjellen merker at de liker hverandre godt. Leserne får mange detaljer å snakke om, både fra Kjærstads tekst og Kristin Roskiftes fine illustrasjoner

Jan Kjærstad er en av Norges mest etablerte forfattere, og har blant annet mottatt Nordisk Råds litteraturpris. Mirands skattkammer er Kjærstads tredje barnebok.

 

Fakta