Min side Kundeservice Bli medlem

Sommerregler

«Enkel og samtidig kompleks bildebok om to gutter som leker sammen i et lett surrealistisk sommerlandskap. Full av detaljer som er morsomme å fabulere rundt.»

Marie L. Kleve, Dagbladet

Sommerregler er en tilsynelatende enkel fortelling om hva to gutter, den ene litt eldre enn den andre, finner på i løpet av en sommer. Hvert oppslag presenterer en sommerregel. Illustrasjonen viser hva som skjer når regelen brytes. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Sommerregler er en tilsynelatende enkel fortelling om hva to gutter, den ene litt eldre enn den andre, finner på i løpet av en sommer. Hvert oppslag presenterer en sommerregel. Illustrasjonen viser hva som skjer når regelen brytes. For hvert nytt oppslag blir bildene mørkere og mer og mer mystiske, før vi mot slutten av boka ser at båndet mellom guttene er blitt styrket og sommerens magi er gjenvunnet.
Vinner av den prestisjetunge prisen Children’s Book Council of Australia (CBCA) Picture Book of the Year Award 2014.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788202427375
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The rules of summer
Format
31 x 28 cm

Anmeldelser

«Enkel og samtidig kompleks bildebok om to gutter som leker sammen i et lett surrealistisk sommerlandskap. Full av detaljer som er morsomme å fabulere rundt.»

Marie L. Kleve, Dagbladet

«Shaun Tun tillhör dem inom bilderboksgenren som faktiskt har något att tillföra, inte bara de älskade barnen utan också oss vuxna. En bragd i sig.»

Eva Åström, Norrbottens-kuriren (S)

«Det är tvivelsutan årets finaste bilderbok.»

Gunilla Brodrej, Expressen (S)

«Å si at forventningene er høye når Shaun Tan utgir en ny bildebok, er ikke å ta i. [...] det er liten grunn til å bli skuffet over Sommerregler. [...] Sommerregler er en bok man ikke så lett blir ferdig med, og det er ikke vanskelig å konkludere med at den både er en visuell nytelse og gir noe å tygge på.»

Linn T. Sunne, Barnebokkritikk.no

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sommerregler:

Fugl

Lisa Aisato
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv