Meny
 

Velkommen til MAMOKO

; Alexandra Mizielinska (Illustratør) ; Daniel Mizielinski (Illustratør) ; Olav Bjørge (Oversetter) ; Olav Bjørge (Oversetter)

Du blir selv historiefortelleren i denne fantasieggende myldreboka hvor du skal finne og følge et uendelig antall morsomme figurer. Les mer
Vår pris
200,-
Spar
29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 200,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Velkommen til Mamoko er en helt fantastisk bok. I samme stil som Hvor er Willy-bøkene, men uten tekst. De to første sidene introduserer leserne for karakterene i boka og spør dem et spørsmål om eventyrene de vil ha i løpet av boka.

Det skjer en rekke små katastrofer i Mamoko: kunstverk blir stjålet, Vincent Brisk er sent ute til sin avtale, og Miss Chubb har mistet en dyrebar gjenstand. Kommer alt til å bli i orden i tide for byens karneval? Leserne inviteres til å følge eventyrene til Mamoko sine sjarmerende figurer, dele sine funn og bruke øynene til å avdekke et kaleidoskop av historier pakket inn i hver side. Gøy for både store og små.

Bokas eneste tekst er på de to første sidene, hvor vi blir kjent med over et dusin søte figurer, hver med sin historie. På hvert oppslag får du sceneendringer ettersom dagen går fra fra morgen til kveld. Du kan følge med en, to, flere eller alle figurerer, noe som gjør hver lesing forskjellig fra den neste med uendelige muligheter. Det er også skjulte ting (blyant, ost, eple) å finne på hver side. Dette er en bok motvillige lesere smelter over. Det er fort gjort å sitte med denne boka i flere timer for å studere alle detaljene i hver scene.

Fakta