Min side Kundeservice Bli medlem

Churchill

Winston Churchill er et ikon i nyere historie. I denne 1000-siders, kritikerroste biografien analyserer Roy Jenkins Churchills usedvanlige personlighet og alle hans sterke og svake sider. Ved å bruke sin egen erfaring fra britisk politikk og sine imponerende kunnskaper om Storbritannias politiske historie belyser Jenkins Churchills parlamentariske karriere gjennom valgkamper, valg, partibytter, bølgedaler og høydepunkter. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Winston Churchill er et ikon i nyere historie. I denne 1000-siders, kritikerroste biografien analyserer Roy Jenkins Churchills usedvanlige personlighet og alle hans sterke og svake sider. Ved å bruke sin egen erfaring fra britisk politikk og sine imponerende kunnskaper om Storbritannias politiske historie belyser Jenkins Churchills parlamentariske karriere gjennom valgkamper, valg, partibytter, bølgedaler og høydepunkter.
Den andre verdenskrigs ulike faser følges i detalj. Slik denne boken vitner om, var Churchill en stabiliserende faktor som var helt avgjørende for seier og overlevelse. Som han selv sa det: - We shall never surrender!
Churchill er en kunnskapsrik og velskrevet biografi som også er humoristisk og preget av skarp intelligens. Denne boken er blitt standardverket for alle som vil vite mer om Winston Churchill - og er nå for første gang utgitt på norsk.

«CHURCHILL er en bok alle burde lese, ikke bare for å bli klokere og bedre å forstå historien, men også for å forstå vår fremtid.»
- Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth i Adresseavisen.

Detaljer

Forlag
Historie & kultur
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
1001
ISBN
9788283230123
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Churchill
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Churchill:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv