Meny

Frank Aarebrot

hele Norges professor

; Martin Larsen Hirth

Dette er en biografi som er lett å like; den er raus og underholdende, entusiastisk og anekdotisk. Med andre ord litt som hovedpersonen selv, den karismatiske og folkekjære professoren Frank Aarebrot.

Dagbladet
Frank Aarebrot etterlot seg et tomrom i norsk offentlighet da han døde i 2017. Hvordan ble han den unike formidleren har var? Les mer
Vår pris
354,-
Spar
35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 354,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 389,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Frank Aarebrot etterlot seg et tomrom i norsk offentlighet da han døde i 2017. Hvordan ble han den unike formidleren har var? 

«Franken» var drevet av stor nysgjerrighet og glede over å formidle kunnskap. Studentene elsket ham, og han ble nasjonalt kjent og hyllet gjennom valgsendinger og seersuksesser som «200 år på 200 minutter». Han var respektert i politiske kretser fordi han alltid sa sin ærlige, uavhengige mening. Denne boka bygger på nærmere 170 intervjuer med folk som kjente Frank, deriblant hans nærmeste familie og venner, statsministeren og andre samfunnstopper. 

Med forord av Knut Olav Åmås, direktør i Stiftelsen Fritt Ord. 

Liv Skotheim (f. 1977) er journalist og debattleder i Bergens Tidende. Hun er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo, og har jobbet i Aftenposten og BT siden 2005. Skotheim samarbeidet med Frank Aarebrot i forbindelse med en rekke debatter.
Martin Larsen Hirth (f. 1984) er energianalytiker i Greensight. Han var tidligere journalist i Sysla og arrangementsansvarlig i Bergens Tidende. Hirth er master i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen og var i 2009 leder for Sampolkonferansen. 

 

Fakta