Livet

selvbiografien

Ærlig og direkte forteller Keith Richards om oppveksten, lidenskapen for musikk og livet i The Rolling Stones. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Han har alltid har gått sine egne veier, sagt hva han har ment, og gjort sine egne ting. En motvillig fredløs, rock n' rolls ubestridte hellraiser og en av de største gitargudene gjennom tidene - Keith Richards har formet et liv de færreste har opplevd maken til. Nå har rockens største ikon endelig gitt oss rockens desidert viktigste selvbiografi.

En oppriktig, bunnløst ærlig, selvutleverende, innsiktsfull, humoristisk og alvorlig fortelling
Svein Andersen, Aftenposten

"Jeg har hatt gleden av å forhåndslese - dette er ikke bare en "must-bok" til enhver med den minste interesse for Rolling Stones, men for alle som er interessert i fremveksten av det som eksploderte tidlig på sekstitallet.

'This is life. Belive it or not I haven't forgotten any of it'. Et liv med dop, damer og rock and roll - men ikke minst et spennende innblikk i gitaristens verden, med gitarveving som hovedprinsipp. Og selvfølgelig om gutta som møttes på jernbanestasjonen i Dartford for 50 år siden - neste år.

'Uansett hva som har skjedd, har Mick og jeg et forhold som fremdeles fungerer. Hvordan kunne vi ellers, etter nesten femti år, tenke på å legge ut på turné igjen, slik vi gjør i skrivende stund? (Selv om garderobene må våre må være en kilometer fra hverandre av politiske årsaker - han tåler ikke lydene jeg lager og jeg orker ikke å høre ham øve på skalene i en time).'

"Den definitive julegaven til foreldre og besteforeldre av begge kjønn."
Kristenn Einarsson, adm. dir. Bokkilden og Bokklubben

"Alle får sitt når stayeren fra verdens mest utholdende rockegruppe utgir sine memoarer. Superstjerna deler raust og fortrolig av sine erfaringer ... den som er ute etter gode historier og anekdoter, har mye i vente. Og den som rett og slett vil ha en fartsfylt og fargerik fortelling fra hjertet av rock'n'roll-industrien, har noen underholdende lesetimer foran seg.

Boka rommer betydelig mer enn en narkomans bekjennelser. Den er fartsfylt, humoristisk og selvironisk i formen, ført i et sprakende språk som er godt tatt vare på i den norske oversettelsen. Et av de fineste kapitlene handler om barndommen. Han forteller med frodig, dickensk detaljrikdom om oppveksten i etterkrigstidas England, om arbeiderstrøket Dartford, om sine eksentriske slektninger, om helvetet på skolen med mobbing og bank, om sine tidlige musikkopplevelser og hvordan han gradvis ble fascinert av å spille gitar, etter å ha fått sitt første instrument som 15-åring."

Fredrik Wandrup, Dagbladet

"Keith Richards lever opp til forventningene i sin selvbiografi. Skildringene av det ville livet - som på godt og vondt utspant seg gjennom flere tiår - har nesten et filmatisk preg. Hans medforfatter, journalisten og forfatteren James Fox, kan antageligvis tilskrives æren for at dette ikke bare er blitt en høyst leseverdig, men også en svært velskrevet bok."
Sten Inge Jørgensen, VG

"Keith Richards er rockens største ikon. Selvbiografien hans forklarer hvordan man blir sånn, og byr på det meste."
Geir Rakvaag, Dagsavisen

"Litt av et liv! Verdens mest myteomspunne rocker dreper noen myter og forsterker andre i tettpakket og underholdende selvbiografi."
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
526
ISBN
9788280873125
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Life
Format
24 x 16 cm
Nr
9017801

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livet:

Prince

Christer Falck
Innbundet 
318,- 349,-
 

Elvis

Kjetil Rolness
Paperback 
199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv