BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Naturens sønn

Leonardo da Vinci

Dette er fortellingen om en reise tilbake i tid og rom til Leonardo da Vincis verden. Om Leonardo er det skrevet nok til å fylle et helt biblio.tek, men den Leonardo du møter på denne reisen er forbløff. Les mer

369,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dette er fortellingen om en reise tilbake i tid og rom til Leonardo da Vincis verden. Om Leonardo er det skrevet nok til å fylle et helt biblio.tek, men den Leonardo du møter på denne reisen er forbløff.ende annerledes enn den man gjerne treffer i den omfattende litteraturen om ham. Det samme gjelder hans religiøse malerier.

Mange betrakter Leonardos bilder som vakre, men overfladiske. Gåtefulle, men uten evne til å engasjere. Den som vil følge med på reisen vil oppdage noe annet. Oppdage at Leonardos religiøse malerier kanskje er noe av det mest spennende i hele kunsthistorien. Oppdage at bildene slett ikke er så uskyldige som de ser ut til.

Naturens sønn bygger på forskning i forbindelse med forfatterens første bok om geniet, Leonardo da Vinci, men stoffet er satt inn i en ny og forenklet ramme og gir leseren anledning til å være med å løse 500 år gamle mysterier.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
179
ISBN
9788274889828
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Naturens sønn
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Naturens sønn:

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
299,- 479,-
 

Søren

Sven Oluf Sørensen
Innbundet 
362,- 398,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv