Meny

Skjærefjøl 45x33,5 cm

Bitz

Stor og bruksvennlig fjøl av eik. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
499,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

  Kjøp NÅ - få 25 bonuskroner!

Vår pris: 499,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

  Kjøp NÅ - få 25 bonuskroner!

Mer om produktet

En stor og solid skjærefjøl av tre trenger vi alle! Den kan brukes som gryteunderlag, serveringsfat, frokostbrett, kakefat, til dekorasjoner – bruksområdene er uendelige! Fjølen er behandlet med vegetabilsk olje, og det anbefales å gni den inn med olje ca en gang i måneden. Fjølen må ikke legges i bløt eller vaskes i oppvaskmaskin.

Danske Christian Bitz står bak merket «Bitz», som oppstod fra en interesse for å leve sunt, uten å bli fanatisk. «Jeg er overbevist om at forskjellige farger og strukturer i serviset gjør måltidet til en morsommere og bedre opplevelse, og får oss til å tenke mer over hva og hvor mye vi spiser.»

Vedlikeholdstips:

- Fjern vond lukt med sitron: hell en skje grovt salt på skjærefjølen, gni saltet rundt med en halv sitron og vask deretter skjærefjølen i varmt vann og mild såpe.
- Fjern riper med sandpapir: puss skjærefjølen forsiktig med meget fint sandpapir, 220 eller finere. Vask deretter skjærefjølen med varmt vann og mild såpe.
- Vedlikehold med olje: gni den tørre skjærefjølen med nøytral olje, og la den stå et par timer. Tørk av overflødig olje, og la skjærefjølen stå et par dager før den brukes.

Materiale: eik
Mål: 45 x 33,5 x 1,9 cm

 

Fakta