Meny
 

Barnesekk 6 l rosa

Blafre

Lekker, rosa og akkurat passe stor ryggsekk er snart på vei hjem til barnet ditt! Les mer
Vår pris
499,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 499,-


Leveringstid: Ikke i salg

Heia rosa! Denne lekre ryggsekken i nydelig lys rosa med justerbar brystreim og myke, solide skulderreimer passer perfekt på små rygger. Den er svært enkel i formen, som gir ryggsekken utallige bruksmuligheter. Alt fra skolebruk til turer i skogen til en sommerdag på sjøen. Modellen tar inspirasjon fra gamledager, hvor designerne i Blafre ikke helt fant favorittsekken sin på Ekeberg: De har istedetfor bestemt seg for å designe den selv!

Ryggsekken har sjarmerende detaljer som er verdt å legge ekstra merke til. For eksempel er spennen på fremsiden laget av ekte skinn som gir et hint av luksus. Materialet er polyester med matt overflate, og størrelsen på ryggsekken er akkurat passe til både matboks, drikkeflaske og litt ekstra saker til barnet. I tillegg følger det med en nyttig refleks. 

Endelig kan barna få utforske verden med en solid og sjarmerende ryggsekk i en enda finere farge. Enten om det er på tur i skogen eller bak hekken til naboen. Ryggsekken passer til barn i alderen 1,5-4 år og rommer cirka 6 liter. 

Tips: Rosa + ryggsekk + gavepapir = ett stort barneglis!