Meny

Vintervakkert

kranser og dekorasjoner

; Anders Corneliussen (Illustratør)

Edle Catharina Normans buketter, dekorasjoner og kranser er ganske enestående i sitt slag. I denne boken presenterer hun et mangfoldig utvalg av høstens, julens og vinterens dekorasjoner. Her har hun lagt vekt på å bruke naturmaterialer som er tilgjengelige gjennom høsten og vinterhalvåret, og med former og farger som passer til vinterens stemningsbilde. Les mer
Vår pris
253,-
Spar
36,-

Veil. pris: 289,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 253,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 289,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Edle Catharina Normans buketter, dekorasjoner og kranser er ganske enestående i sitt slag. I denne boken presenterer hun et mangfoldig utvalg av høstens, julens og vinterens dekorasjoner. Her har hun lagt vekt på å bruke naturmaterialer som er tilgjengelige gjennom høsten og vinterhalvåret, og med former og farger som passer til vinterens stemningsbilde. Sammen med disse materialene fra naturens eget skattkammer bruker hun blomster og grønne vekster som kan kjøpes i blomsterbutikker over hele landet.


La deg inspirere av denne vakre boken til å gå ut og finne materialer og skape noe fint av alt det naturen gir oss. Vakre dekorasjoner gir stemning og atmosfære til både hverdag og fest.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 128
ISBN: 9788204128324
Utgave: 1. utg.
Format: 20 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger