Meny

HTH Creme

HTH

HTH er kroppslotioner som bidrar til å holde på hudens naturlige fuktbalanse. Nå relanserer HTH-serien med helt nytt design, men med samme velgjørende egenskaper for å takle vinterens utfordringer. Den er populær blant oss her i nord som opplever at huden føles tørrere enn vanlig i vinterhalvåret. Les mer
Vår pris
59,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Vår pris: 59,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 3 bonuskroner!

Mer om produktet

HTH er kroppslotioner som bidrar til å holde på hudens naturlige fuktbalanse. Nå relanserer HTH-serien med helt nytt design, men med samme velgjørende egenskaper for å takle vinterens utfordringer. Den er populær blant oss her i nord som opplever at huden føles tørrere enn vanlig i vinterhalvåret. HTH bygger på en unik kombinasjon av karbamid og melkesyre. Karbamid og melkesyre er to stoffer som finnes naturlig i huden, som fungerer som et bindeledd mellom fuktighet og huden. Det er vitenskapelig bevist at HTHs unike kombinasjon av disse stoffene hjelper huden å beholde riktig fuktbalanse.

HTH Cream er tilpasset meget tørr hud og utsatte tørre områder. Kremen er ikke parfymert og inneholder ingen konserveringsmidler eller fargestoffer.

Fakta