Meny
Årets dager 2020

Årets dager 2020

I Bokklubbens populære almanakk Årets dager feirer vi 100-årsjubileet for Kristin Lavransdatter med en hyllest til forfatteren, nobelprisvinneren, botanikeren og frihetsforkjemperen Sigrid Undset. Les mer
Vår pris
149,-
Spar
21,-

Veil. pris: 170,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 7 bonuskroner!

Vår pris: 149,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 170,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 7 bonuskroner!

Om boka

Årets dager 2020 

I Bokklubbens populære almanakk Årets dager feirer vi 100-årsjubileet for Kristin Lavransdatter med en hyllest til forfatteren, nobelprisvinneren, botanikeren og frihetsforkjemperen Sigrid Undset. 

Årets rundt med blomster
Sigrid Undsets største lidenskap i livet, i tillegg til familien og skrivingen, var blomster. Og det er vekstene i Sigrid Undsets hus og hage som har inspirert til årets almanakk, med de vakreste blomster som følge gjennom året sammen med utvalgte sitater og dikt fra Undsets univers. 

Jubileum
Visste du at Sigrid Undset hittil er den siste norske forfatter som har fått Nobelprisen i litteratur? Hun fikk den for sine fantastiske middelalder-romaner, særlig Kristin Lavransdatter, romanen fra 1920 som ble lest og hyllet over hele verden. Den ble skrevet om natten, etter at barna hadde sovnet, ved skrivebordet på Bjerkebæk som hun flyttet til i 1919.

Ta vare på tiden din
I almanakken kan du ta vare på tiden din. Bruk boka som dagbok, huskelapp eller til å holde orden på avtaler og gjøremål. Skriv ned fødsels- og merkedager for venner og familie og fyll sidene til egne notater med bøker du har lest eller annet minneverdig fra året 2020.

 

Fakta

Utdrag