Meny
Årets dager 2021

Årets dager 2021

I 2021 er det 60 år siden Norge fikk sin første bokklubb, Den norske Bokklubben. Årets dager 2021 ser tilbake på Bokklubbens mange høydepunkter i lesningens tjeneste, og vi feirer jubileet med å hente fram noen glimt fra livet som leser, fra de kjæreste barnebøkene som blir følgesvenner for livet, til alle de gode leseopplevelsene som har underholdt, provosert og pirret oss, fått oss til å tenke nye tanker og se verden med nye øyne. 

 

Les mer
Vår pris
169,-
Spar
24,-

Veil. pris: 193,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 169,-
Spar: 24,-

Veil. pris: 193,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Årets dager 2021

Gjennom 60 år har Bokklubben lest og anbefalt bøker som begeistrer. Årets almanakk er et herlig gjensyn med leseopplevelser og begivenheter som har preget norske leseres liv helt siden 1961! Vi har dykket ned i arkivet og kost oss med å finne fram gode leseminner og favorittbøker fra Bokklubb-historien, som vi gleder oss til å dele med dere. Bøkene vi leser, blir en del av livserfaringen vår, og gjensyn med leseopplevelsene er som en tidsreise til den vi var da vi leste boka sist.

Bokklubben har et grunnsyn, der det blant annet heter: «Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring.» Mer enn noen gang har vel 2020 minnet oss på at verden kan forandre seg på kort varsel, og hvor viktige bøkene er når det skjer. Vi gleder oss uansett til jubileumsåret som kommer, og ser fram til møter med både gamle og nye leseopplevelser!

Almanakken er designet og gjennomillustrert av Bokklubbens egen designer Kristin Børtinghus Blok.

Fakta