Meny
Årets dager 2023

Årets dager 2023

«Nydelig årbok! Fin størrelse, plass til de viktigste notater og estetisk vakker med sine sitater og bilder.»

Vi gleder oss til et nytt år fylt med fantastiske leseopplevelser. I Årets dager 2023 feirer vi lesegleden med 52 inspirerende sitater om bøker og gleden ved å lese.

Les mer
Almanakk
Populær
Illustrert
Gavebok
Vår pris
199,-
Spar
29,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 199,-
Spar: 29,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Årets LESEdager 2023

Vi gleder oss til et nytt år fylt med fantastiske leseopplevelser. I Årets dager 2023 feirer vi lesegleden med 52 inspirerende sitater om bøker og gleden ved å lese.

«En god bok ved vinduet en lys og stille morgen mens solen stiger og huset ennå sover, det er den største og fredeligste gleden livet kommer til å gi.»
Aksel Sandemose

I Bokklubbens populære almanakk Årets dager kan du ta vare på tiden din. Bruk boka som dagbok, huskelapp eller til å holde orden på avtaler og gjøremål. Skriv ned fødsels- og merkedager for venner og familie, og fyll sidene til egne notater med bøker du har lest eller annet minneverdig fra året 2023.

Nytt i år er at du også kan fylle ut din egen bokhylle bakerst i boka – bøker du leser, har lest, har lyst til å lese eller dem du har i hylla hjemme. Almanakken er flott formgitt av Bokklubbens egen designer, Heidi Downham.

«Utover sidene i denne boka har vi strødd små påminnelser om hvor deilig og inspirerende lesing er for oss mennesker. Så kanskje vi blir mange som klarer å gjøre 2023 til lesegledens år for oss selv.»
Ingeborg Volan, direktør i Bokklubben, i forordet

 

 

FAKTA
Utgitt:
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788252593327
Format: 21 x 15 cm
Nr: 8208557
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Nydelig årbok! Fin størrelse, plass til de viktigste notater og estetisk vakker med sine sitater og bilder.»

«Det er plass til mitt behov av notater. Oversiktlig, praktisk format og trivelig å bruke i hverdagen.»

«Flott dagbok, og jeg synes jo at alle "Årets dager" som har kommet ut, har vært flotte bøker. God plass til å skrive i, akkurat passe størrelse og masse hyggelig å lese før man skriver noe selv.»