Meny
 

Æsj! sier Nora + Vi må rydde, sier Nora

Disse små bøkene om Nora er noen ordentlige sjarmbomber! De tar opp hverdagsutfordringer som de minste (og foreldrene deres!) er opptatt av. Les mer
Vår pris
314,-
Spar
44,-

Veil. pris: 358,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 314,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 358,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Tar småbarnslivet på kornet!

Disse små bøkene om Nora er noen ordentlige sjarmbomber! De tar opp hverdagsutfordringer som de minste (og foreldrene deres!) er opptatt av.

Grønnsaker er skikkelig vondt, syns Nora. Aldri om hun skal spise det!  Da vil hun heller være sulten. Eller ... går det kanskje an å øve på å like grønnsaker? Nora bestemmer seg for å prøve, på en betingelse: at farmor øver på like godteri. 

Nora og Filip må rydde alle lekene unna før de kan få pannekaker, det sier pappa.  - Det er så kjedelig å rydde, sier Nora.  - Nei, sier Filip, - rydding kan være kjempegøy! 

Bøkene om Nora byr på gjenkjennelige hverdagsfortellinger. De er laget av solid papp og tåler og leses mange ganger. Heldigvis er innholdet også slitesterkt! Tydelige tegninger i klare farger tiltaler barna, og foreldrene kan glede seg over den lune humoren disse hverdagsutfordringene er skildret med. Benytt gjerne anledningen til å snakke om hvorfor det er viktig å rydde, eller å spise opp grønnsakene sine. Hvorfor tror barnet at Nora ikke vil ha grønnsaker? Og hva er det med Filip, han synes jo det er morsomt å rydde? Fin anledning til gode samtaler!

 

Fakta

Utdrag