Meny
 

Alice og alt du ikke vet + Morild reflekslue

Man blir varm i hjertet av å lese bøkene om Alice Andersen. I høstens bok gjør hjertet hennes et byks når det ikke burde … Pakke med bok og kul reflekslue fra Morild. Les mer
Vår pris
498,-
Spar
80,-

Veil. pris: 578,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 498,-
Spar: 80,-

Veil. pris: 578,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Pappaen til Alice er SÅÅÅ glad i moren hennes – og det er jo på en måte bra. Pappa sier at han er så glad i mamma at Alice ville blitt flau. Så glad i noen kan ikke Alice helt se for seg at hun skal bli. Det måtte kanskje vært i en kattunge – og den er det jo ingen som kan gifte seg med. Så da hadde det ikke blitt noe pinlig kyssing.

Forelsket, hun??
Det er sommer og ferie, og Alice aner fred og ingen fare, alt er helt fint. Da slår det henne, som et lynnedslag: Thomas. Sommerferievennen til storebroren hennes. Han er solbrun og har mørkt hår som krøller seg i nakken. Og han går også med gummistøvler, selv om det er sol … Hvorfor gjør hjertet et byks? Kanskje hun holder på å bli forelsket? Det ville i så fall være en katastrofe.

Torun Lian og Øyvind Torseter har mottatt flere priser og strålende kritikker for serien om den litt engstelige men svært elskelige Alice Andersen. Nå kommer den fjerde boka.

Eventyrlig lue fra Morild!
Smart lue med refleksstriper! De grå stripene vil i mørket vise seg som refleksstriper, noe som gjør at barna synes ekstra godt på mørke morgener og kvelder. Lua er myk og behagelig å ha på, og har god elastikk slik at den passer de aller fleste barnehoder.

Inspirasjonen bak de reflekterende moteklærne til Morild stammer fra folkeeventyr, mørke vintre og skandinavisk designtradisjon. Målet er å lage plagg som oppfyller tre ufravikelige krav: høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.

I 2016 fikk Morild Merket for God Design. Dette er en utmerkelse som deles ut årlig av Norsk Design og Arkitektursenter, og er et kvalitetsstempel som viser at et produkt eller en løsning er blant det ypperste innen norsk design.

Størrelse: One size, lua er svært fleksibel i størrelsen, og den vil passe alt fra småtroll fra ca. 3 år helt opp til en del voksne trollhoder.
Materiale: 100% akryl

 

Fakta