Meny
Alle sammen teller + Julegleder 2020

Alle sammen teller + Julegleder 2020

«Kristin Roskifte har sin helt egen vri på myldreboksjangeren i Alle sammen teller, og løsningen hennes er både uventet og elegant samtidig som den innbyr til stadig nye gjennomlesninger.»

Alle kan telle er en prisbelønnet, bestselgende norsk myldrebok, som kan holde både barn og voksne sysselsatte i timevis. Sammen med myldreboka får du Bokklubbens julehefte, til glede for hele familien.

Les mer
Vår pris
379,-
Spar
69,-

Veil. pris: 448,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 379,-
Spar: 69,-

Veil. pris: 448,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Myldrebok + julehefte for hele familien!

Alle kan telle er en prisbelønnet, bestselgende norsk myldrebok, som kan holde både barn og voksne sysselsatte i timevis. Sammen med myldreboka får du Bokklubbens julehefte, til glede for hele familien.

Hurra for at folk er forskjellige! Dette er en myldrebok der du kan telle mennesker, følge dem, føle med dem og se hvordan historiene deres flettes sammen. Her er det mange små og store hemmeligheter å oppdage i bildene for den som er nysgjerrig og har et skarpt blikk. Og ser du ordentlig godt etter, så finner du kanskje deg selv! Kristin Roskiftes bildebøker kjennetegnes av stor originalitet og varm humor. Hun har mottatt en rekke priser for sine bøker og har tidligere bl.a. gitt ut suksessen «Jorda rundt på 29 bokstaver».

Julegleder
Førjulsdagene er fylt av forventning og forberedelser. I juleheftet Julegleder er det julestemning på hver side, med de fineste julefortellingene for store og små, julesanger, småstoff om jula, quiz, oppgaver og kryssord for hele familien!

Her finner du småstoff om advent, nisselua, Lucia og fjøsnissen, juledikt, oppskrifter og mye mer. Bli med til et nedsnødd Mummidalen, inn i storstua på Balsgården der tante Pose stikker kjepper i hjulene for alle som prøver å kose seg litt, følg foreldreløse Simen, som drømmer om at han også skal få en julegave og mye mer. Adventsversene og juleevangeliet er selvfølgelig med, sammen med en rekke julerelaterte smakebiter både klassikerne og fra våre mest aktuelle forfattere. Anne Gaathaug har laget julequiz, du kan strikke din egen nisselue etter oppskriften i juleheftet, det er trim for hjernen og kryssord med flotte premier. Masse julemoro for store og små! 

Og kanskje kan de voksne finne seg en stille krok og lese litt i ro og mak – alle fortjener en pustepause! Kos deg for eksempel med «a Christie for Christmas» - et godt, gammeldags julekrimmysterium av Agatha Christie – plumpudding og det hele.

God jul fra alle oss til alle dere!

Fakta

Utdrag