Meny

Attentatet

... en effektiv spenningsroman for dem som liker håndfast handling og høye smell.

, Aftenposten
Et spektakulært anslag mot en pengetransport fra Gardermoen forvandler E6 til en brennende krigssone. Ranerne etterlater både drepte og sårede før de forsvinner. Hardtslående og realistisk politithriller fra innsiden! Les mer
Vår pris
99,-
Spar
280,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Vår pris: 99,-
Spar: 280,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 5 bonuskroner!

Om boka

Nyetablerte kriminelle miljøer i Norge er villige til å gå langt i jakten på profitt. En russisk gangster rømmer fra Moskva etter et mislykket attentat mot en konkurrerende mafiafamilie. Han bosetter seg i Norge og jobber i det stille for å oppnå gudfarstatus i Oslos underverden. Han har også noe å hevne.

Ranet
Et spektakulært anslag mot en pengetransport fra Gardermoen forvandler E6 til en krigssone. Ranerne etterlater både drepte og sårede før de forsvinner. Sjur Holt og Avsnittet for spesielle operasjoner står uten spor, og opplever et stort press om å rydde opp. Når landets justisminister blir skutt, strammes skruen enda litt til. Holt har sine kilder, men det er ingen selvfølge at han kan bruke det de kan fortelle - uten samtidig å avsløre hvem som har snakket, og dermed utstede en dødsdom. Han vikles inn i et komplisert spill som utfordrer både etikk og lojalitet overfor politiet.

Spennende innblikk
Attentatet er en hardkokt spenningsroman som beskriver et fremvoksende internasjonalt og svært brutalt miljø, og hvordan utradisjonelle politimetoder blir tatt i bruk som svar på utviklingen. Thomas Øijord forteller historien på en effektiv og medrivende måte; her er det bare å rigge seg til i godstolen og henge med på en halsbrekkende reise i Norges nye underverden.

 

Attentatet hever seg et godt stykke over den gjennomsnittlige politikrimmen. Torbjørn Ekelund, Dagbladet

... en effektiv spenningsroman for dem som liker håndfast handling og høye smell. Rune Hallheim, Aftenposten

... de rene actionsekvensene sitter bedre og bedre. Realismen i boken blir ellers ivaretatt av de mange sekvenser med spaning, bilkjøring og sporing av telefonsamtaler. Sindre Hovdenakk, VG

Fakta

Medlemsblad