Meny
 

Au, det gjør vondt!

Ikke sjelden hører vi foreldre noen rope au! Da kan det være greit å ha en bok full av trøstehistorier. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

En dag kommer bamsedoktoren på besøk i barnehagen. Han har med seg en stor doktorkoffert full av plaster og trøstemedisin. Og det er bra, for alle barna har med seg syke kosedyr. Barna forteller om hvordan kosedyrene ble skadet. Samtidig får vi høre om hvordan de selv har vært utsatt for lignenede små uhell. Doktoren forteller hva som skal til for å bli frisk og deler ut trøstemedisin til alle.

Gjenkjennelige historier
De fleste barn opplever små hverdagsulykker, som vepsestikk, solbrenthet, neseblod og små skrammer og er derfor svært opptatt av hva som skjer når man slår seg. Og ikke minst hvordan man blir bra igjen.

Au, det gjør vondt forteller om dette på en nær og gjenkjennelig måte. Fortellingen om kosedyrene og bamsedoktoren gjør det hyggelig og mindre skummelt. At andre barn har opplevd noe lignende skaper trygghet. Grossmanns flotte illustrsjoner skaper en lun atmosfære rundt temaet. Dessuten får de voksne en rekke tips til hva de skal gjøre når uhellet er ute. Det er godt å vite at det er hjelp å få - og at det blir bra igjen.

Viktige tips og råd
Har man barn i huset er det lurt å kunne litt førstehjelp. Bakerst i Au, det gjør vondt får de voksne tips om hva som er lurt å kunne hvis barna kommer ut for ulykker som klemt finger, brannsår, utslåtte tenner, brudd og mye mer.

Fakta