Meny

Bæsj + Familiekalender

Det var en gang en kanin som bare kunne si én ting ... Les mer
Vår pris
208,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 208,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Om boka

Den lille kaninen Simon ville bare si én ting: bæsj. Når moren hans sa at han måtte stå opp, svarte han bæsj. Når faren hans sa at han måtte spise opp spinaten sin, svarte han bæsj. Samme om noen var snille eller slemme, den vesle kaninen svarte bare: bæsj. Men en dag møtte Simon en ulv som spurte om han kunne få spise ham opp. Hva tror du Simon svarte da?

Fransk bestselger
Denne humoristisk boka er en stor bestselger i Frankrike, og oversettes nå til en rekke språk. De enkle, fargerike illustrasjonene faller i smak hos både store og små, og det gjør også handlingen som spinner rundt verdens festligste tabuord. Endelig er den franske bestselgeren oversatt til norsk.

Få knirkefri logistikk!
Hjelp, er det foreldremøte i dag? Og fotballtrening også ... Å drive en familie krever samme planlegging, struktur og oversikt som for en liten bedrift. Denne kalenderen gir hver dag full oversikt, dag for dag, for inntil 6 personers gjøremål. Slik blir det enkelt å planlegge passe mange aktiviteter på samme dag og tid, knirkefri logistikk er innen rekkevidde.

Fakta