I 2019 er det 500 år siden den første trykte boka i Norge. Årets dager 2019 markerer dette jubileet. Du får den i pakke sammen med Boken, en samling gode tekster om bøker og lesning. God bok!

Boken + Årets dager 2019

Livlig og underholdende ... rik på anekdoter og vittige observasjoner, tiltalende illustrert og underholdende å lese.

,
Lesing gjør oss lykkelig, og Boken er en samling fine historier om bøker og lesing alle bokelskere kjenner seg igjen i. Her får du den i pakke med Årets dager 2019, som feirer 500-året for den første norske boka. Les mer
Vår pris: 411,-
Spar: 58,-

Veil. pris: 469,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Hurra for boka!

Lesing gjør oss lykkelig, og Boken er en samling fine historier om bøker og lesing alle bokelskere kjenner seg igjen i. Her får du den i pakke med Årets dager 2019, som feirer 500-året for den første norske boka. 

Boken: en hyllest

Vi leser på alle slags flater, papir og skjerm, og lytter på bok når dét passer best, men vi er mange som har aller størst glede av boka som vi holder i hånda, blar i og ser på. Den vakre klassikeren vi finner i et fullpakket antikvariat, yndlingsboka vi ser i hylla hjemme hver gang vi går forbi, som vekker gode følelser. Lukten av en fersk bok, eller en velbrukt en, savnet etter en bok du lånte bort og aldri fikk tilbake. Forfatteren av Boken, Burkhard Spinnen, tar oss med på en herlig vandring i bokelskerens landskap.

Kos deg med Spinnens lune betraktninger om den nye og den gamle boka, den vakre og den skadde boka, boksamleren, favorittboka, bokfunnet, den forsvunne og den forbudte boka, leseboka, opplesningseksemplaret, bokkunstverket og alle de andre bøkene i livet – og i bokhyllene våre. 

«Livlig og underholdende ... rik på anekdoter og vittige observasjoner, tiltalende illustrert og underholdende å lese.» 

Rheinische Post

I Årets dager 2019 feirer vi bokjubileet!

I 2019 skal 500-årsjubileet for boka i Norge feires, og det blir arrangementer om bøker og lesing over hele landet, hele året. Bokklubben blir med på feiringen i almanakken Årets dager 2019 med fine, morsomme og overraskende glimt fra den norske bokhistorien. Visste du at den første boka trykt i Norge var en bitte liten almanakk? Eller at en prest fra Toten laget en helt unik rebusbok på latin? Eller hvorfor Abc-ene alltid har bilde av en hane? Dette og mye annet stort og smått kan du lese om i Årets dager

I almanakken kan du ta vare på tiden din. Bruk boka som dagbok, huskelapp eller til å holde orden på avtaler og gjøremål. Skriv ned fødsels- og merkedager for venner og familie og fyll sidene til egne notater om bøker du har lest eller annet minneverdig fra året 2019. 

 

Fakta

Medlemsblad

 

Anmeldelser

Livlig og underholdende ... rik på anekdoter og vittige observasjoner, tiltalende illustrert og underholdende å lese.

,

For Spinnen er boken … en taktil glede både for øyet og hånden; et emblem i bokhylla, en skatt oppdaget på bibliotek og i bokhandel, en markør for ulike stadier i livet, vitnesbyrd om bånd til sansenes verden og en talisman for fremtiden.

,