Meny
 
Brannmysteriet + Sykehusmysteriet
Brannmysteriet + Sykehusmysteriet

Brannmysteriet + Sykehusmysteriet

; Tor Fretheim (Oversetter)

LasseMaja-bøkene har gledet tusenvis av lesestartere opp gjennom årene. Lasse og Maja driver sitt eget detektivbyrå i Valleby. De oppklarer en rekke mystiske saker - og leserne kan være med! Les mer
Vår pris
235,-
Spar
34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 235,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Klassisk detektivserie!

LasseMaja-bøkene har gledet tusenvis av lesestartere opp gjennom årene. Lasse og Maja driver sitt eget detektivbyrå i Valleby. De oppklarer en rekke mystiske saker – og leserne kan være med!

I Lassemaja og brannmysteriet forsvinner det verdifulle gjenstander fra både Mohammed Karat og fra museet. Museumsdirektøren er rasende – ikke bare har brannen ødelagt mye, og alt er vått, men en Ming-vase til en verdi av to millioner kroner er søkk borte. Kan det være en kobling mellom tyveriene og brannene? Lasse og Maja setter i gang sine egne undersøkelser, og snart aner de ugler i mosen – og de aner også noe om hvor tyvene kommer til å slå til neste gang!

Tyverier på sykehuset
Hva er det som skjer på Valleby sykehus? Smykker forsvinner sporløst mens pasientene gipses på undersøkelsesrommet. Hvem er det som er så frekke at de stjeler fra syke mennesker? Politimesteren ransaker alle som kommer ut, men han finner aldri noen smykker, så han kan ikke gjøre noe. For så lenge smykkene er borte, kan ingen arresteres. Kan det være en tyv blant de ansatte? Heldigvis klekker Lasse og Maja ut en smart plan, og banditten blir avslørt.

LasseMajas detektivbyrå er en svensk barnebokserie skrevet av Martin Widmark og illustrert av Helena Willis. Lasse og Maja løser mysterier i hjembyen Valleby - spenning for små lesere!til den som har alt!Fakta

Utdrag: Brannmysteriet

 

Utdrag: Sykehusmysteriet