Meny
 
Brillebjørn blir henta i barnehagen
Brillebjørn blir henta i barnehagen

Brillebjørn blir henta i barnehagen

Bamse Brillebjørn liten

Brillebjørn er barnas beste venn! De yngste kjenner ham godt fra NRK Super. I denne boka kan du bli med Brillebjørn i barnehagen. Og i pakka får du også din helt egen, myke Brillebjørn! Les mer
Vår pris
479,-
Spar
89,-

Veil. pris: 568,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 479,-
Spar: 89,-

Veil. pris: 568,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Brillebjørn - kjent fra NRK Super!

Brillebjørn er barnas beste venn! De yngste kjenner ham godt fra NRK Super. I denne boka kan du bli med Brillebjørn i barnehagen. Og i pakka får du også din helt egen, myke Brillebjørn!

Det er hentetid i barnehagen! Brillebjørn gleder seg til å kjøre den nye sparkesykkelen hjem. Den er raskest i verden! Men når mor kommer for å hente, blir alt helt feil ... Kjent hverdagsproblematikk. Les om Brillebjørn, og snakk om hvorfor det noen ganger blir så vanskelig. Hvorfor tror barnet at han blir så sint og lei seg?

Tar barnelitteraturen på alvor
Ida Jackson har et brennende hjerte for barnebøker. Selv kan hun fortelle at det var en skikkelig utfordring å skrive bøkene om Brillebjørn. «Jeg snakker om barnebøker med UTESTEMME og megafon når jeg får muligheten,» sier hun på bloggen sin. Selv utforsket hun hvordan man får oppmerksomheten til en treåring. Hva er det som funker? Blant funnene hun gjorde, er viktigheten av bevegelse når man er tre år. Barna erfarer verden gjennom bevegelse, og det gjør også Brillebjørn. Se hele blogginnlegget hennes her.

Din egen lille Brillebjørn
Brillebjørn har myk og deilig pels, og store, mørke øyne. Han titter på deg med et uskyldig blikk, og han har alltid lyst på en klem, og han vil gjerne være med i senga. Det er fort gjort å falle for denne søte og sjarmerende bamsen!

Full størrelse 35 cm, sittehøyde 27cm.

Brillebjørn kan håndvaskes, og han kan gjerne støvsuges før bruk for å unngå røyting. Anbefalt for barn over 3 år.

 

Fakta