Meny
 

Brune bjørn, brune bjørn+Geitekillingen

Alf Prøysens klassiker om geitekillingen og Eric Carles bok med fargesprakende dyr er to solide pekebøker de minste kan glede seg til. Les mer
Vår pris
268,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 268,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Pekebøker med bilder av gjenstander og situasjoner barnet kjenner, er verdifulle. Toppen av lykke er å sitte på fanget, se på bildene, høre på ordene, smake på bøkene og kose seg sammen.

Geitekillingen som kunne telle til ti

Hvis bare geitekillingen kunne telle til hundre, kunne han telt hvert år siden Alf Prøysen ble født! Geitekillingen som kunne telle til ti er en av Alf Prøysens mange fortellinger som har gledet barn i generasjoner. Den ble utgitt aller første gang i 1954 i samlingen Rim og regler fra Barnetimen og er senere utgitt som bildebok opptil flere ganger, med illustrasjoner av både Björn Berg, Vivian Zahl Olsen og Jan-Kåre Øien. I jubileumsåret utgis en lettere forkortet versjon i pappbok/pekebokformat for de aller yngste leserne. Tykke boksider og klaffer gjør det lett for små hender å bla. I tillegg til å lese den kjente fortellingen, kan man leke og lære om tall, dyr og farger ved hjelp av klaffene på siden av boka. Det er Björn Bergs klassiske illustrasjoner som er utgangspunkt for denne utgaven.

Eric Carles første bokprosjekt

Eric Carle er mannen bak klassikeren Den lille larven Aldrimett. Men den aller første boka han jobbet med, var Brune bjørn, brune bjørn, hva ser du på din vei? Forfatteren, Bill Martin Jr., hadde sett en reklameplakat som Eric Carle hadde laget, og ønsket hans illustrasjoner til boka. Etter 25 år ble boka utgitt i en ny utgave med helt nye illustrasjoner og det er denne utgaven som her foreligger på norsk. Boka presenterer oss for dyr, det ene mer fargesprakende enn det andre. Rim, rytme og gjentakelser står sentralt og gjør at barna fort kan delta aktivt i lesningen. En grønn frosk, en lilla katt, en blå hest og en gul and er bare noen av dyrene som marsjerer over sidene i denne morsomme boka.

Fakta