Meny
 

Den lille muldvarpen+Plass bakpå kosten

"Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans" handler om dyr og om bæsj - to ting som aldri slutter å fascinere små lesere. "Plass bakpå kosten" er laget av forfatteren og illustratøren bak Gruffalo. Den forteller en leken og litt skummel historie på rim, og er super for språkutviklingen. Les mer
Vår pris
260,-

(Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 260,-

(Bok)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Klassikerpakke til de minste!

"Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans" handler om dyr og om bæsj – to ting som aldri slutter å fascinere små lesere. "Plass bakpå kosten" er laget av forfatteren og illustratøren bak Gruffalo. Den forteller en leken og litt skummel historie på rim, og er super for språkutviklingen.

Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans
Den lille muldvarpen har allerede rukket å bli lest i filler av generasjoner. Hjemme hos oss nedla bestefar til slutt veto mot å lese denne boka flere ganger – etter omtrent en zillion gjennomlesninger. Historien er enkel, men morsom og sjarmerende – og den handler om to utrolig kule ting: Dyr og bæsj. Kan det bli bedre? Den lille muldvarpen stikker hodet opp av jorda for å se om sola har stått opp, og akkurat da lander en bæsj rett på hodet hans! Muldvarpen synes dette er skikkelig frekt, og han bestemmer seg for å finne synderen.

Plass bakpå kosten
Den snille heksa mister stadig vekk en hatt eller en tryllestav når hun er ute og flyr på kosten sin. Hun får hjelp fra greie dyr med å finne igjen tingene sine, og til gjengjeld får det ene dyret etter det andre sitte bakpå kosten. Når en skummel drage dukker opp, syns også katten det er lurt å være flere ... Den lekne teksten går på rim, og gir små lesere rytmesans og språkglede. Den er skrevet og illustrert av radarparet bak en annen favoritt, nemlig Gruffalo.

Fakta