Meny

Den store Barne-TV boka + Leselykke

Barnas tv-favoritter er samlet i en bok! Møt Thomastoget, Brannmann Sam, Smurfene, Lazytown, Lille prinsesse og Nysgjerrige Nils. Les mer
Vår pris
346,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 346,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Liker du både å lese og å se på barne-tv? Da er dette boka for deg! Her kan du lese om hvordan Thomas og de andre lokomotivene lurte nykommeren Duck og om den gangen Brannmann Sam måtte ut på sin vanskeligste redningsaksjon noensinne - ingen røyk uten ild når rampungen Georg er innblandet!

Prinsesser og smurfer
Serien Lazy Town er ikke bare morsom, den lærer også barna hvor viktig det er å spise sunn mat. Nå settes søkelyset på en annen av de voksnes kjepphester: Pixel finner nemlig opp en sapper som kan fjerne alt rot! Det er kjempefint for alle barna, helt til både sapperen og Spartacus forsvinner. Hvem skal hjelpe barna nå?

Alle favorittene
Alle heltene presenteres med historikk, og en eller to historier. Disse er med: Thomas-toget, Brannmann Sam, Smurfene, Lazytown, Nysgjerrige Nils og Lille Prinsesse.

Disse møter du i boka:

  • Thomas-toget
  • Brannmann Sam
  • Smurfene
  • Lazytown
  • Lille prinsesse
  • Nysgjerrige Nils

Lesing gir forsprang. Hjelp barnet ditt til leseglede.
Bokklubben barn har fått laget en bok til foreldre som ønsker å lære barna sine gleden ved å lese. Kjente fagpersoner og forfattere inspirerer og veileder foreldre angående barn og lesing. Hvorfor er det så viktig at barn leser bøker? Hva gjør egentlig bøker med barn? Hvilke bøker passer best for det enkelte alderstrinn? Hvordan kan vi stimulere barns språkutvikling og interesse for bøker og lesing?

Dette er noen av spørsmålene som tas opp i Leselykke, som er en inspirasjonsbok for foreldre med barn mellom null og åtte år. I Leselykke finner du alt fra grundige artikler om språk- og leseutvikling til konkrete og inspirerende boktips. Leselykke er en bok som ønsker å sette et særlig søkelys på gleden og lykken ved å lese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakta