Meny

Den store mummiboka + DVD På eventyr med Mummi

Små og store mummi-venner - gled dere! Her kommer nemlig Den store mummiboka i ny og større utgave. Les mer
Vår pris
336,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 336,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

De aller fleste av oss kjenner Mummitrollet og vennene hans, men kjenner du det ordentlige Mummitrollet? I denne boka får du originalfortellingene med Tove Janssons egne, fantastiske illustrasjoner. Historiene om Mummitrollet har gått sin seiersgang verden over. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Skattkammer
Tove Janssons bøker om Mummidalen har vært elsket av store og små gjennom generasjoner. Hvem har ikke latt seg fengsle av historiene om Mummitrollet, Mummimamma og Mummipappa, Snusmumrikken, Snorkfrøken, lille My og alle de andre? Den store Mummiboka er et helt skattkammer, og med denne nye utgaven er boka blitt enda større. Her er billedbøker, fortellinger og tegneserier, Mummitrollets vise, Filifjonkas sang, teaterrotta Emmas visdomsord - og oppskrifter fra Mummimammas kokebok.

Les for meg!
Les om livet i Mummidalen - om mummitrollene som heller vil ha det moro enn å rydde i huset. Blir det for ille kan man leke en ryddelek! Les om Mummitrollets skumle opplvelser en kveld han ikke finner veien hjem, om skurken i Mummihuset og om Knøttet som var så lei seg. Hvem kan trøste Knøttet? Noen av historiene er laget som tegneserier, med fantastiske, fargerike illustrasjoner. Denne tykke, gode boka duker for mange deilige lesestunder sammen.


DVD
Med i pakken får du en helt spesiell DVD med gamle mummifilmer fra 70-tallet. Tove Jansson elsket selv denne dukkefilmversjonen, og det er lett å skjønne hvorfor! Tove Jansson var en stor fan av polsk dukketeater, og dette var de mummifilmene hun var mest fornøyd med. Filmene har vært utilgjengelige i flere tiår så at de kommer nå er en stor nyhet. Det kommer også en kinofilm.

Fakta