Meny

Den store Ruffen-boken + Ruffen bilde

Det er ikke alltid så lett å være en liten sjøorm. I alle fall ikke hvis du har vannskrekk!
  • Morsom handling
  • Lekne og karakteristiske illustrasjoner
  • Gjenopplev Ruffen sammen med barna
  • Eksklusivt Ruffen-bilde følger med hovedboka!
Les mer
Vår pris
379,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Vår pris: 379,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Om boka

På et hemmelig sted langt ute i havet ligger det en mystisk øy. Her bor den lille sjøormen Ruffen med hele den store familien sin. Skjønt Ruffen er ikke helt som de andre sjøormene - han kan nemlig ikke svømme! Mens de andre leker og har det gøy i vannet, sitter Ruffen trist og ensom på en stein og ser på. De andre sjøormene fortviler, og bestemor er den eneste som tar det hele med stoisk ro. "Ruffen vil bli en god sjøslange. Det kjenner jeg på halen min" (bestemor er nemlig fra en meget fin familie, så fin at de sier sjøslange isteden for sjøorm). Det får bestemor helt rett i. For en dag viser Ruffen at han er den modigste av dem alle.

"Lille kose-mennesket mitt", sier Ruffen, og gir kosemennesket Pia en klem.

Den lille sjøormen Ruffen har gledet små lesere i flere generasjoner, og står klar til å sjarmere nye tilhengere. Vi har samlet de tre bøkene til én praktutgave, slik at du får en komplett Ruffen-bok. I tillegg mottar du et eksklusivt bilde av Ruffen som kan henges på veggen. Historiene om Ruffen passer like godt til både store og små, og er til fornøyelse for hele familien.

Ruffenbildet som følger med boken Den store boken om Ruffen inneholder alle bøkene om ham:

  • Ruffen. Sjøormen som ikke kunne svømme
  • Ruffen på nye eventyr
  • Ruffen og den flyvende hollender
  • Ruffen og det mystiske hullet
  • Ruffen og drageslottet
  • Ruffen og det hemmelige havfolket

Pynt med Ruffen
Eksklusivt bilde, kun for deg som kjøper hovedboka i Bokklubben Barn. Når du kjøper hovedboka, får du et fl ott bilde av Ruffen med på kjøpet. Dette pynter virkelig opp barnerommet! Bildet er en av Tore Hansens nydelige illustrasjoner fra boka. Boka kommer med passe-partout, og passer perfekt i rammestørrelse 18 x 24 cm.

Til glede for en ny generasjon marihøne-barn
Visste du at Ruffen i sin tid ble spesiallaget for Bokklubben? Den snille sjøormen har gledet mange lesere fra bøkene første gang ble utgitt i 70-åra. Det er all grunn til å tro at nye generasjoner vil glede seg over en ny utgave, i tillegg til at det blir et kjærkomment gjensyn for nostalgiske foreldre.

Fakta